TECH PRİNT


1364 SOK.NO 42 ÇANKAYA İZMİR

Telefon1: 0232 483 44 45

Telefon2: 0232 483 44 45

Fax: 0232 483 44 45

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TECH PRİNT Yazıcı Tüketim Ürünleri;


Büro makinaları konusunda (Toner, Kartuş) satış, teknik servis ve sarf malzemeleri üzerine 2008 yılında ticari hayatına başlayan şirketimiz, günümüze kadar teknolojik gelişmeleri yakından takip etmiş elde ettiği deneyimlerini müşteri odaklı hizmet anlayışıyla, doğru, zamanında ve profesyonel yaklaşımıyla müşterilerinin beğenisini kazanmış ve bu sayede sektörde iyi bir yer edinmiştir.
Ofis cihazları içersinde süphesiz en çok kullanılan ve bir çok ofisde masalarınızda yer alan yazıcılar, son yıllarda fiyatlarının düşmesiyle ofislerin vazgeçilmezi olmuşlardır. Fakat beraberinde bazı sorunları da getirmişdir, yazıcıların satın alırken ucuz olması fakat kullanırken yüksek baskı maliyeti ile kartuş fiyatları neredeyse yeni bir yazıcının tutarına eşit olmasıyla kullanıcıları karşı karşıya bırakmıştır ve bu yüzden de kullanıcılar dolum veya muadil kartuşları kullanmaya başlamışlardır.
Fakat ne yazıkki bu işin ehli olmayan bir çok kişi kartuş dolum işi yapmış ve yapmaktadır,ve bu kişiler kartuş dolumu yaptırmış kullanıcıların memnuniyetsizliklerini kazanmışlardır.
Şirketimiz bu cihazların kullanımının artış göstermesi ve müşterinlerinden gelen talep üzerine ve kartuş dolumu yapabilecek uzman firma sayısının az olması nedeni ile 2008 yılında TECH PRİNT markasıyla bu sektörde faaliyet göstermeye başlamıştır.
Üretimdeki kalite farkımızı hisseden müşterilerimiz sayesinde bu sektörde de haklı bir yer edindik.
Kaliteli hizmet ve ürünü uygun fiyatla sunan güvenebileceğiz yer arıyorsanız, Sizleri bekliyoruz.

tech print İyi Günler Diler


Ürün ve Hizmetler

TONER KARTUŞ DOLUM VE YAZICI ONARIM MERKEZİ

#TONER KARTUŞ DOLUMU #İZMİR TONER DOLUMU #TONER DOLUM MERKEZİ #TONER KARTUŞ DOLUMU #YAZICI TAMİR


Benzer Firmalar