Anasayfa » Genel Gıda » Gıda Sanayii » BURSA Genel Gıda » MEŞHUR BURSA TULUMBACISI

MEŞHUR BURSA TULUMBACISI


Beyazıt Mh. Eğitim Cd. No : 78 Yıldırım / BURSA

Telefon1: 02243620518

Telefon2:

Fax: 0224 362 05 18

Web: www.bursatulumbacisi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1982
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1982 yılında Bursa`da üretim ve satış mağazası ile yola çıkan Meşhur Bursa Tulumbacısı tulumba tatlısının üretiminde kullandığı farklı üretim teknikleri ve özel üretim ile tulumba tatlısını zenginleştirerek tüketicilerin beğenisine sunmuştur.


Ürün ve Hizmetler


MEŞHUR BURSA TULUMBACISI
Meşhur Bursa Tulumbasının Özelliği Günlük Olması Hafif Olması İstenildiği Kadar Yenilmesi Mideyi Yakmaması Glikoz Kullanılmaması Kaliteli Ayçiçek Yağı Kullanılması Bursa Dışından Getirilen Özel Un Kullanılması Temiz Bir Ortamda Kaliteli Malzemeden Yapılması NOT : Düğün, Nişan, Özel Günler, Aile Toplantıları, Dernek Toplantıları için Özel Siparişler Alınır. ÜRÜNLERİMİZ DOSTLARINIZA İKRAM EDEBİLECEĞİNİZ KALİTELİ LEZZETLİ ŞEKİLDE HAZIRLANMAKTADIR.
bursa tulumbacısı, tatlici, TATLICI, tulumbacı, bursa tulumbası, meşhur bursa tulumbası, meşhur bursa tulumbacısı, sıcak tatlılar, büyük tulumba tatlısı, halka tatlısı, küçük tulumba tatlısı, büyük tulumba tatlısı, lokma tatlısı, taş kadayıf, baklavalar, ankara sarması, cevizli şöbiyet, dilber dudağı, dolama, ev baklavası, fıstıklı baklava, kıvırcık, özel baklava, şekerpare, şöbiyet, kadayıflar, belluriye, burma kadayıf, diyarbakır burma, düz kadayıf, ekmek kadayıfı

#bursa tulumbacısı #tulumba tatlısı #cemiyetlere tatlı #bursa tulumba tatlısı #tulumba tatlısı


Benzer Firmalar