Anasayfa » Tekstil ve Yan Sanayi » ANKARA Tekstil ve Yan Sanayi » OBA MEFRUŞAT PAZARLAMA A.Ş.

OBA MEFRUŞAT PAZARLAMA A.Ş.


HOŞDERE CADDE.NO.97 ÇANKAYA / ANKARA

Telefon1: 0312-438 32 37

Telefon2: 0312-438 32 38

Fax: 0312-438 32 98

Web: www.obaperdem.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1972
Çalışan Sayısı:45 (Yönetici:2 | Memur:5 | İşçi:38
Dış Ülkelerle Bağlantıları:VAR

1972 yılında Yüksel ALTUĞ tarafından OBA MEFRUŞAT PAZARLAMA A.Ş. adıyla kurulan firmamız, sürekli yükselen grafiğiyle, Türkiye’de daima ilklere imza atan bir marka durumuna gelmiştir.

OBA MEFRUŞAT ; Türkiye’de “Dikey Perdeyi” ilk kez üreterek, ülkemizde ilk kez “Modern Perde Sistemleri” kavramının yerleşmesini sağlamıştır.

Modern teknoloji, bilgi birikimi ve 38 yıllık tecrübesiyle, OBA MEFRUŞAT; Dikey Perde, Jaluzi Perde, Stor Perde, PVC Perde, Katlamalı Perde, Tirajlı Perde, Japon Perde, Screen Perde, Ahşap Stor Perde ve Ahşap Jaluzi Perde ürünlerinin üretimine devam etmektedir. OBA MEFRUŞAT geniş ürün yelpazesi, renk ve desen çeşitliliği ile yurt genelinde müşterilerinin ihtiyacını karşılamaktadır. Bunun yanı sıra iç ve dış piyasada ki üreticilere de ham madde sağlamaktadır.

OBA MEFRUŞAT motorlu perde sistemleri ve akıllı bina otomasyon sistemleri konusunda dünyanın önde gelen firmalarıyla birlikte çalışmaktadır. Bunların başında Fransız Somfy Group ve İtalyan Mottura Group gelmektedir. Bu partnerlikleriyle Türkiye’de çeşitli projelere çözüm getirmektedir. Tül Perde,Sahne Perdesi,Perde,Kış Bahçesi,Karo Halı,Duvardan Duvara Halı,PVC Yer Döşemesi,Duvar Kağıdı, Otel Teşhiri gibi ürünleri ile ürün yelpazesini genişletmiştir.

OBA MEFRUŞAT 40 yıllık birikimini, yepyeni anlayışlar ve yenilikçi ürünlerle, yurt içinde olduğu gibi, mekanizmalı perde sistemleri konusunda yurt dışı pazarlarda da Türkiye’yi temsil etmeyi hedeflemektedir.


Ürün ve Hizmetler

ZEBRA, STOR, DİKEY PERDE, TÜL PERDE, KUMAŞ PERDE, SAHNE PERDESİ, MOTORLU PERDE, UZAKTAN KUMANDALI PERDE SİSTEMLERİ, SİNEMA PERDESİ, AHŞAP JALUZİ, JALUZİ, AHŞAP STOR, DİKEY ZEBRA, NUETTE PERDE, JAPON PERDE, ELAGANT PERDE, KATLAMALI PERDE, PVC YER DÖŞEMESİ, KARO HALI, OTEL TEŞHİRİ, DUVAR KAĞIDI, BÜRO MOBİLYA, CAM FİLMİ, KIŞ BAHÇESİ,

#ZEBRA,STOR,TÜL,DİKEY PERDE #KARO HALI #SAHNE PERDELERİ #PVC YER DÖŞEMESİ #DUVAR KAĞIDI


Benzer Firmalar