Onay Teknik


Pendik

Telefon1: 0216 3797379

Telefon2: 0532 3754324

Fax:

Web: www.teknikservis216.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İstanbul Anadolu yakasında Arçelik, Beko, Bosch, Vaillant, Buderus, Ferroli ve tüm markalara kombi, klima ve beyaz eşya teknik servisi olarak profesyonel hizmet sunuyoruz.
Beyaz eşya teknik servisimiz siz değerli müşterilerimizin her türlü teknik ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına alanında uzman ve profesyonel kadro ile hizmet sunmaktadır. Beyaz eşyanızı, kombinizi ve klimanızı güvenle firmamızın alanında uzman yetkililerine teslim edebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


İstanbul Anadolu yakası beyaz eşya, kombi, klima bakım-onarım
İstanbul Anadolu yakasında tüm markalara kombi, klima ve beyaz eşya teknik servisi olarak profesyonel hizmet sunuyoruz. Beyaz eşya teknik servisimiz siz değerli müşterilerimizin her türlü teknik ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına alanında uzman ve profesyonel kadro ile hizmet sunmaktadır. Beyaz eşyanızın montajı, bakımı ve onarımı gibi her türlü teknik ihtiyaçlarınız, firmamız tarafından en uygun fiyat - en kaliteli çözüm dahilinde verilmektedir. Firmamızdaki teknik personelimiz her türlü mar
İstanbul Anadolu yakasında Arçelik, Beko, Bosch, Vestel, Vaillant, Baymak, Buderus, Ferroli, Demirdöküm, Eca ve tüm markalarda beyaz eşya, kombi ve klima bakım-onarım hizmeti vermekdeyiz.

#Arçelik Bosch #Vaillant Baymak #Beyaz eşya #Demirdöküm Eca #Kombi klima


Benzer Firmalar