Anasayfa » Gıda Makineleri » Makine sanayi » İZMİR Gıda Makineleri » İZ-AK MAKİNA SANAYİİ

İZ-AK MAKİNA SANAYİİ


650/1 sok no:6 seyhan mah karabağlar

Telefon1: 02322545353

Telefon2:

Fax: 02322652042

Web: www.izakmakina.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1995 yılından bu yana; otel, patisserie, fırın, restaurant, et entegre tesisleri, yemek fabrikaları, kasaplar vb. gıda sektörü ile ilgili her türlü işletmelerde yıllardan beri güven ile kullanılan Türkiye`deki pazarlama, satış ve teknik serviste yetkili bayisi olarak İzak Makina Sanayi ile değerli işletmelerin her türlü taleplerine, çok kısa sürede ve çok geniş imkanlar ile hizmet etmeye devam etmektedir.

Kendi projelerinide hayata geçiren firmamız alanındaki en kaliteli ürünleri optimum işlevsellikle size sunmaktadır. Memnuniyet ve şikayetlerini bizimle paylaşmanız sayesinde kaliteli üretim standartı yakalayan firmamız, kalite kontrol ekibi ile size kusursuz hizmeti sunmaktadır.

Firmamız Türkiye`nin her bölgesine ve yurt dışına yıllardır güvenle satış ve servis sunmaktadır.Uzun ömürlü, dayanıklı parçalardan oluşan makinalarımız, bugün gıda sektöründe hızın gerektiği yerlede kalite ve hijyeni de ihmal etmeyen işletmelerin bir numaralı tercihi olmaktadır. Sürekli olarak kendini yenileyen ve geliştiren firmamız sizlere çok uygun fiyatlarla hizmet etmekten de memnuniyet duymaktadır.


Ürün ve Hizmetler

MİKSER, HAMUR YOĞURMA MAKİNASI, SPİRAL HAMUR YOĞURMA MAKİNASI, EKMEK DİLİMLEME MAKİNASI, TULUMBA TATLI MAKİNASI, LOKMA MAKİNASI, TAŞ TABANLI ELEKTRİKLİ FIRIN, PASTAMATİK KONVEKSİYONEL FIRIN, SOĞAN SEBZE DOĞRAMA MAKİNASI, ÖĞÜTÜCÜ, PATATES SOYMA MAKİNASI, PATATES SOYMA MAKİNASI, ET KIYMA MAKİNASI, HAMUR KESME MAKİNASI, HAMUR ÇEVİRME MAKİNASI, UN ELEME MAKİNASI, ALİMİNYUM TAVA, BAKLAVA TEPSİSİ, TÜPLÜ OCAKLAR vb.

#MİKSER #HAMUR YOĞURMA MAKİNASI #FIRIN #ALİMİNYUM TAVA #TULUMBA TATLI MAKİNASI


Benzer Firmalar