Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat şirketleri » UYAP İNŞAAT- MÜHENDİSLİK, MİMARLIK, İNŞAAT

UYAP İNŞAAT- MÜHENDİSLİK, MİMARLIK, İNŞAAT


FATİH CAD.ASMAZ PLAZA NO:29/7

Telefon1: 0 226 8149072

Telefon2: 0 226 8110317

Fax: 0 226 8125532

Web: www.uyapinsaat.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:*

STATİK PROJE
MİMARİ PROJE
MÜHENDİSLİK
MİMARLIK
İNŞAAT
TAAHHÜT
EMLAK
AHŞAP PARKE
KERESTE
ORMAN ÜRÜNLERİ
UYAP İnşaat; proje, güçlendirme projesi, planlama, tasarım, inşaat mühendisliği, inşaat kontrollüğü ve inşaat taahhüdü alanlarında hizmet veren bir firmadır. Mühendislik hizmetleri kapsamında; resmi kurum binaları, hastane binaları, otel ve yurt binaları, konut, işyeri, alışveriş merkezi, okul, depo, atölye ve sanayi yapıları gibi her türlü betonarme yapılar ve çelik yapılar alanında da hizmet vermektedir. Firmamız, proje ve taahhüt konusunda gerekli bilgi, beceri, tecrübe, ekip, ekipman ve teknolojiye sahiptir.
UYAP İnşaat; bugüne kadar çok sayıda projeyi başarıyla gerçekleştirmiştir. Firmamız, Türkiye’nin deprem kuşağında olduğu bilinci ve hassasiyeti ile güvenli projeler üretmektedir. Sektördeki 20 yıllık geçmişimiz ve yaptığımız işler bilinçli ve hassas olmamızın ispatıdır.
Proje çizimlerinde ve hesaplarında, statik proje çözümlerinde lisanslı STA4CAD statik programı (çok katlı betonarme yapıların statik, deprem, rüzgar ve betonarme analizini entegre olarak yapan bir paket programdır) ve lisanslı AUTOCAD çizim programı kullanılmaktadır.
Teklif, analiz, yaklaşık maliyet ve hakediş hesaplamada lisanslı E-HAKEDİŞNET yaklaşık maliyet ve hakediş programı kullanılmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

MÜHENDİSLİK-MİMARLIK-İNŞAAT

# # # # #