Anasayfa » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » ANKARA Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » Innovative Yazılım Bilgisayar Donanımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Innovative Yazılım Bilgisayar Donanımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


UĞUR MUMCU SOK. 16/2

Telefon1: 0312 446 2100

Telefon2:

Fax: 0312 446 2101

Web: www.innovative.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İnnovative Teknoloji ve Bilişim Hizmetleri Ltd. Şti. 2013 yılında Ankara’da kurulmuştur. Kurulduğu günden itibaren web tabanlı uygulamalar, masaüstü uygulamaları, muhasebe ve insan kaynakları programları gibi özel yazılımların yanı sıra sunucu kurulumları ve bu yazılımları destekleyen hosting hizmetlerini sunmaktadır. Ayrıca Iphone, android uygulamaları, tabletler için yazılımlar olmak üzere mobil uygulamalar alanlarında da hizmet vermektedir. Geliştirdiği uygulamalarda ASP. NET, C#, MVC4, JQuery (Javascript), MS - SQL, Oracle, C ve Java gibi teknolojileri değerlendirerek en uygun kombinasyonu kullanılmaktadır. Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS), Microsoft Certified Professional Developer (MCPD) gibi Microsoft sertifikalarına sahip enterprise seviyesinde projelerde yer alabilen, deneyimli ve müşteri odaklı kadrosuyla Innovative Yazılım, IT firmaları arasında yerini almıştır.



Misyonumuz

Innovative Yazılım, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti esaslarını temel alarak müşteri ihtiyaçlarını planlı çalışma, yüksek performans ve iş verimliliği gözeterek en kısa sürede karşılamak misyonuyla yola koyulmuştur. Kendi bünyesinde çalışanlarına değer veren, saygı gösteren ve iletişim halinde olan, adil ve disiplinli bir kurumdur. İç kontrolde gösterdiği hassasiyet müşterileriyle olan iletişiminde de kendini göstermektedir. Gerek iç gerekse dış ilişkilerinde kurmuş ve oturtturmuş olduğu bu düzen, iletişim gücünün de katkısıyla aldığı her işi kendi özel işi gibi sahiplenmesini ve böylece tüm hizmetlerini bir de müşterinin gözüyle görmesini sağlamaktadır. Bu sahiplenme Innovative Yazılım’ın kendisi ile çalışan firmaları sadece bir müşteri olarak değil, iş ortağı olarak görmesini sağlamaktadır.



Vizyonumuz

Innovative Yazılım, değişim ve gelişime açık dinamik kadrosuyla sonuç odaklı çalışarak bölgesel ve global alanda kalıcı olmayı hedeflemektedir. Öncelikli amacı, yazılım teknolojisinin tüm sektörlere ulaşmasını sağlamak değil, sektörlere özel, kaliteli, güvenilir ve amaca uygun yazılımlar geliştirmektir. Verimli ve istikrarlı bir politika takip ederek ilk olarak bölgesinde daha sonra küresel alanda yazılım sektöründe aranan firmalar arasında yer almayı hedeflemektedir.


Ürün ve Hizmetler

HİZMETLERİMİZ

*IT Outsourcing
*Mobil Uygulamalar
*In-House Hosting
*ERP Sistemleri
*Web Tasarım ve Geliştirme
*Özel Yazılımlar

IT OUTSOURCING
IT Outsourcing hizmeti, firmaların işleyişini zaman kaybı yaşamadan en hızlı şekilde ilerletebilmeleri için Innovative Yazılım’ın alanında deneyimli elemanlarıyla oluşturulan bilgi işlem ekibiyle tanımlanmaktadır. Oluşturulan bilgi işlem ekibi, belirlenen aralıklarla anlaşmalı firmaların ofislerinde çalışarak, bilgi işlem biriminin kesintisiz ve sağlıklı çalışmasını sağlamaktadır.

MOBİL YAZILIM
Innovative Yazılım, Apple ve Android tabanlı akıllı mobil cihazlar için farklı sektörlere hitap eden özel mobil uygulamaları genç ve dinamik kadrosuyla geliştirmektedir. Yeni teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, müşterilerinin verilerine ve kurumsal kaynaklarına istedikleri yer ve zamanda mobil cihazlarıyla güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamaktadır.
Sunduğu mobil uygulamalarla, istenildiği takdirde firmaların tanıtım, duyuru, reklam ve pazarlama faaliyetlerinin müşterilerine doğrudan ve kesin olarak ulaştırılmasında rol oynar. Müşterilerinizle sürekli iletişim halinde kalmanızı ve böylece iş süreçlerinizde zaman tasarrufu sağlamanıza yardımcı olur.

IN_HOUSE HOSTING
Innovative Yazılım, gelistirdiği yazilimlari, kendi sunucularinın uzerinde yayinlayarak ve bakimlarini saglayarak, müşterilerinin gerek web sitelerinin, gerekse özel yazılımlara baglı veri tabanlarının, yedeklenmesi, guncellenmesi ve kesintisiz çalışmasını sağlamaktadır. Verilerin güvenli bir şekilde korunmasını ve paylaşımsız sunucular üzerinde diğer yazılımların bağlanamayacağı bir şekilde gizliliğini sağlamaktadır.

ERP SİSTEMLERİ
Bir işletmenin iş döngüsünde yer alan müşterileri, tedarikçileri, çalışanları ve iş ortakları ile her türlü faaliyetlerini yürütme sistemine o işletmenin iş süreçleri denir. Bu döngünün sağlıklı, hızlı ve etkin bir şekilde işleyebilmesi, işletmelerin değişen iş koşullarına en kısa sürede adapte olabilmeleri ve döngü içerisinde yer alan her bir grup arasındaki faaliyetlerin kusursuzca yönetilip yürütülmesi ile mümkün olmaktadır.
Innovative Yazılım, iş süreç yönetiminin bir işletme için ne derece önemli olduğunun bilincinde olarak müşterilerine bu konuda kaliteli hizmet vermeyi bir misyon olarak benimsemiştir. Uyguladığı iş süreç yönetimleriyle, müşterilerinin gereksiz faaliyet tekrarlarını önleyerek maliyetleri düşürmelerini sağlamaktadır. Böylelikle faaliyetleri gerçekleştirirken kazandıkları zaman ve kaynakları, yeni ürün ve hizmet geliştirmede kullanmaları için yardımcı olmaktadır. Tüm bunları iş süreçlerinin otomasyonu, kaynakların tüm örgüt kapmasında planlanması ve kontrol işlemlerinin kolaylıkla ve doğrulukla yapılmasını sağlayan ERP sistemlerini kullanarak sağlamaktadır.

WEB TASARIM VE GELİŞTİRME
Yenilikleri takip eden, yaratıcı ve dinamik çalışma kadrosuyla Innovative Yazılım, web tasarım ve geliştirme alanında müşteri memnuniyeti esaslı, güvenilir hizmet sağlamaktadır. Firmal

#web tasarım, yazılım #Logo tasarım, bilişim #teknoloji, kurumsal kimlik #grafik tasarım, ERP #kruumsal çözümler, mobil uygulamalar


Benzer Firmalar