Anasayfa » Konteyner » Makine sanayi » AMASYA Konteyner » hemşinoğlu konteyner prefabrik

hemşinoğlu konteyner prefabrik


sanayi mahallesi san. sit. 14. blok

Telefon1: 03583121217

Telefon2: 03583124202

Fax: 03583123552

Web: www.karadenizcelikyapi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:16
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Karadeniz Çelik Yapı gurur duyduğu çalışanları ve kalite odaklı üretim anlayışı ile 2010 yılında, çelik kontrüksiyon ve konteyner sektörüne hızlı bir giriş yapmıştır.

Müşterilerimizden gelen değişik talepleride değerlendirip pek çok alternatif model geliştirmiştir. Bütün modellerimizde esas olan depreme dayanıklı olduğu kadar hem estetik hemde ekonomik çözümlerin aynı anda sağlanmasıdır. Konteyner Ev modelleri alternatif modellerden seçilebilecegi gibi, tamamen kişinin hayalinde canlandırdığı villa da yapılabilir.

Üretim aşamasında tüm yapı elemanlarının bilgisayar kontrolünde , insan hatasına imkan vermeden üretilmesi yapıyı ciddi şekilde etkileyecek işçilik ve üretim hatalarından ve dolayısıyla zaman kaybından korur.

Karadeniz Çelik Yapı evlerinde Dünya`nın kabul ettiği yerli ve yabancı en kaliteli yapı malzemeleri kullanılır.Bu evler; içinde 4 mevsim oturulabilen, ses ve ısı izolasyonu mükemmel seviyede, bakım-onarım masrafı gerektirmeyen, estetik mimari avantajıyla depreme dayanıklı kalıcı konteynerlardır.

Hem EKONOMİK, hem EMNİYETLİ, hem de ESTETİK bu konteyner evlerde yaşamak ev büyüklüğüne göre sadece 1 ila 4 hafta içinde gerçekleşir. Sektörde tecrübemiz sayesinde, mimar, taşeron, malzemeci ile uğraşmak yerine evinizin bitişini keyifle seyredersiniz.


Ürün ve Hizmetler


konteyner
21 m2 konteynerde kampanya
karadeniz bölgesi konteyner üreticisi,
konteyner firmaları, konteyner , prefabrik, bağ evleri, yayla evleri, amasya konteyner, samsun konteyner, ankara konteyner, Erzincan konteyner, kars konteyner, Erzurum konteyner, Trabzon konteyner, samsun konteyner, tokat konteyner, sivas konteyner,

#konteyner , konteyner firması #konteyner üreticisi , konteyner amasya #konteyner samsun, konteyner ucuz #konteyner karadeniz , konteyner anadolu #konteyner tokat, konteyner erzincan


Benzer Firmalar