çınar gayrimenkul


halkalı cd. erdem sk. n1

Telefon1: 212 5403311

Telefon2:

Fax: 212 5793311

Web: cinargayrimenkul.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:28 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

GAYRİMENKUL VE DEVREMÜLK SATIŞ VE PAZARLAMA BİZİM İŞİMİZ…
Çınar Gayrimenkul size hayatınızın yatırım fırsatını sunuyor. Sitemizi ziyaret ederek yürütmekte olduğumuz bir çok projenin ayrıntılarını öğrenebilirsiniz.
Bizim hedefimiz; nesiller boyu tatili sizlerle paylaşmak…

ALTERNATİF TATİLDE
ÇÖZÜM ORTAĞINIZ ÇINAR GAYRİMENKUL
Çınar Gayrimenkul, onbeş yılı aşkın tecrübesiyle bugüne kadar yüz binlerce devremülk konut, işyeri gibi gayrimenkullerin satış, pazarlama, danışmanlık organizasyonunda başarıyla görev yapmış genç, dinamik ve profesyonellerden oluşan bir kurumdur.

Gayrimenkul alanında güven esastır. Güven için ise sağlam bir deneyim ve dürüst bir kimlik gerekir.

Konularında mutlak müşteri memnuniyetini hedefleyen, bunu yaparken mesleki ahlak ve disiplinden asla ödün vermeyen, tecrübeli ve işinde uzman kadrolarıyla, çağdaş yönetim metotlarını kullanarak daha iyi çözümler üretebilen ve sektörün gelişimine yön veren gerçek bir markadır.

Sadece, gayrimenkul alanında ihtisaslaşmış bir şirket markası. Gayrimenkul alım satım ve kiralaması denince, ilk akla gelebilecek ve özel müşterilere hitap eden bir şirkettir.

Kurumsal stratejimiz; değerli gayrimenkul alım-satım, kiralama ve danışmanlıkta öncü ve örnek bir platform olmaktır. Müşterilerimize hizmet şiarımız; “danışman satıcı” anlayışı ile yaklaşmaktır. Müşterilerimize, alım satım kolaylığı sağlamak hedefindeyiz. Müşterilerimizin yakınında olmak müşteri hizmet anlayışımızın ana unsurudur. Yaptığımız işlerde, hizmetlerimizde ve ürünlerimizde (alım, satım, kiralama ve danışmanlık) farklı olmak iş anlayışımızın özünü teşkil eder. Müşterilerimize, yüksek değer oluşturmak temel bakış açımızı oluşturur.


Ürün ve Hizmetler

termal tatil köyü tanıtım ve satış organizasyonu

#termal #tatil köyü #organizasyon # #


Benzer Firmalar