Anasayfa » Kurye » Muhtelif hizmetler » İSTANBUL Kurye » Kuryepera kurye

Kuryepera kurye


dereboyu caddesi no:51/b

Telefon1: 0212 617 7060

Telefon2:

Fax: 0553 342 58 91

Web: www.kuryepera.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

KuryePERA Kurye firması olarak faaliyete geçtiğimiz günden itibaren bütün İstanbul`a yayılmış olan Motorlu Kurye`leri ile birlikte siz müşterilerimize verilen hizmetleri acil kurye amacına uygun olarak düzenleyen, nitelikli bir dağıtım , pazarlama ve organizasyon faaliyetlerinde bulunan bir kurye şirketidir.
KuryePERA ismi ile içerisinde yer aldığımız evrak dağıtımın kurye sektöründe bir stil oluşturan şirketimiz, birçok konuda moto kurye sektöründeki yaygın uygulamaların öncüsü olmuştur. Sektöründe örnek alınan bir Kurye şirketi olan kuryePERA Kurye kuruluşu ile birlikte kurye anlamında, gönderilen gönderilerin takibini geliştiren ilk firmalardan biri olarak öncü görevini yerine getirmiştir. Kuryepera kurye firması müşteri memnuniyetinin sürekliliğini sağlamak için çağımızın sağladığı teknolojik alt yapıyı en üst seviyede uygulayan bir motorlu kurye firmasıdır.


Ürün ve Hizmetler


acil kurye
Bireysel ve kurumsal müşterilerimizin gönderilerinin adrese teslimatının 60 dk ile 90 dk arasında yapıldığı bir gönderi şeklidir. Verilen bu süreler o günkü hava ve yol koşullarının zorluk derecesine göre farklılık gösterebilir. Ücretlendirmemiz normal tarifenin iki katıdır.
kurye

#kurye #acil kurye #moto kurye #motorlu kurye #motokurye


Benzer Firmalar