Bodesis


Çayırova / GEBZE

Telefon1: 05321604424

Telefon2:

Fax:

Web: www.bodesis.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Biz kimiz?
Bodesis ismi, açılımı Boru dekorasyon sistemleri olan tanıtım cümlesinden türetilmiştir. Bodesis`in temelleri 2010 yılının başlarına tekamül etmektedir. Yapılan hazırlıkların tamamlanmasına ek olarak, patent ve tasarım tescil belgelendirilmesi de yapıldıktan sonra Bodesis ismiyle siz değerli müşterilerin hizmetine sunulmuştur.

Bodesis olarak biz, Türkiyede bir ilki gerçekleştirdik. Hayatımızı kolaylaştırırken aynı zamanda konforu da beraberinde getiren doğalgaz kullanımı, elbette beraberinde bazı sorunları da getirdi. Bizim faaliyet alanımız, doğalgaz boru ve ekipmanlarının, yönetmelikler ve şartnameler dahilinde dekoratif üniteler vasıtasıyla gizlenmesiyle ilgilidir.
İç ve dış yaşam alanlarına görsel olarak adapte olabilen ve yüzlerce renk ve tasarım ürünleriyle Bodesis, Türkiyede yeni bir sektör yaratırken aynı zamanda farklılığını da kanıtlamıştır.
Misyonumuz/Vizyonumuz
Bodesis boru dekorasyon sistemleri, kalite standartlarına uygun ürün ve hizmetler sunmayı amaç edinmiş bir işletme olarak, en üst seviyede tüketici memnuniyetini baz almaktadır. Hareket noktamız, güveninirlik ve sürekliliktir. Bu süreç zarfında, toplum ve çevre odaklı hizmet sunarak ilerlemek, öncelikli hedefimizdir.


Ürün ve Hizmetler


Boru gizleme üniteleri
Doğalgaz boru ve boru ekipmanlarının dekoratif olarak gizlemesi.
Doğalgaz boru ve boru ekipmanlarının dekoratif gizlemesi. Doğalgaz borularını kapatma. Doğalgaz borusunun dekoratif kamuflesi.

#doğalgaz gizleme #boru kamufle #doğalgaz boru kapatma #dekoratif gizleme #boru dekorasyonu


Benzer Firmalar