Anasayfa » İlan » Basın ve Medya » İSTANBUL İlan » Sabah ilan Servisi

Sabah ilan Servisi


Şişli - İstanbul

Telefon1: 0212 296 13 41

Telefon2:

Fax:

Web: sabahilanonline.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sarı Sayfalar arar bulur, kiralar, satar ve ilanlarınız için size özel benzersiz, ekonomik, etkili ve pratik çözümler sunar. Gazeteye verdiğiniz ilanı aynı zamanda internetteki Sarı Sayfalara da vermiş olursunuz. İlanınızla ilgilenen bir kullanıcı Sarı Sayfaları inceleyerek ya da arama motorunu kullanarak gazeteye verdiğiniz ilanın aynısını bulabilir ve sizi arayabilir.


Ürün ve Hizmetler


Sabah ilan Servisi
Sabah Gazetesi Sarı Sayfalar’da iş ilanı, ticari ilan, emlak ilanı, araba ilanı, eleman ilanı, vefat, teşekkür ve ölüm ilanı, ticari ilanlar, insert dağıtım ilanı ve tüm seri ilan taleplerinizi, kayıp – zayi ilanı gibi ehliyet, nüfus cüzdanı, diploma kayıp ilanlarınızı verebilirsiniz. Ankara’dan, İstanbul’dan, Antalya’dan, İzmir’den, Bursa’dan kısacası tüm Türkiye’den hızlı ve ekonomik bir şekilde Kredi kartı ile, Havale ile veya adresinizden ücretsiz kurye ile ödemelerinizi güvenle yapabilirsin
Türkiye’nin en iyi gazeteleri arasında yer alan, Sabah Gazetesi ilan Servisine hoş geldiniz. Yarınki Sabah Sarı Sayfalarda yerinizi alarak aradığınız elemanı kolayca bulabilir, satmayı veya kiralamayı düşündüğünüz eviniz için yeni müşterilere ulaşabilir ya da müşteri sayınız arttırabilirsiniz.

#Sabah ilan Servisi #Sabah ilan ver #Sabah gazetesine ilan ver #Sabah ilan verme #Sabah ilan Bürosu


Benzer Firmalar