YALÇINLAR CAM LTD ŞTİ


SÖKE AYDIN KARAYOLUÜZERİ 8 KM DAĞ DİBİ MEVKİİ SÖKE AYDIN

Telefon1: 02565547115

Telefon2: 02565547116

Fax: 02565546777

Web: yalçinlarcam.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:43 (Yönetici:6 | Memur:2 | İşçi:35
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yalçınlar Cam 1991 yılında toptan cam satışı ile sektöre girmiş olup, 1997 yılında artan satış kapasitesinin yanı sıra sektördeki gelişmeleri de değerlendirerek ısıcam üretimine başlamıştır.

Yalçınlar Cam 2004 yılı içerisinde Söke-Aydın karayolu üzerinde 10.000 m2 içerisinde 5000 m2 kapalı alanı bulunan fabrika binasını bir yıl içerisinde bitirerek, yeni yerine geçmiştir ve sektördeki teknolojik gelişmeleride yakından takip ederek, ısıcam üretimi için tam donanımlı bir ısıcam üretim hattı ve otomatik kesme makinaları ile sektördeki yerini almıştır.



20 yıldır kalite anlayışından ödün vermeyen çizgimiz ile toptan cam satışı ve ısı cam üretimine devam etmekteyiz.

2006 yılında tam otomatik cam işleme makinalarını da bünyesine katarak, mobilya ve dekorasyon sektörüne yönelik ürünler ağırlıklı olmak üzere ürün yelpazesini genişletmiştir.

Yalçınlar Cam tesislerinde 2008 yılında gerçekleştirilen teknolojik yenilemeler kapsamında TAM GLASS TEMPER HATTI kurulmuştur.

Ayrıca 2008 yılında Trakya Cam San. Aş. yetkili satıcılığını ve Trakya Cam San. Aş. ısıcam yetkili üreticiliğini almıştır.(Şişe cam bayisi olmuştur.)

Yalçınlar cam günümüzde Float Cam, Float ayna gibi temel ürünlerden parapet ve cephe kaplama camlarına, özel nitelikli konut camlarından dekoratif camlara, cam, tuğla ve parkelere, cam kapılara, güvenlik camlarından(temperli ve lamine camlar) kontra saldırı ünitelerine kadar çok farklı ürün gruplarının üretim ve satışını gerçekleştirmektedir.

Donanımlı teknik alt yapısı, titiz çalışma ilkeleri ve çağdaş üretim koşullarıyla Yalçınlar cam üretim planlamadan nakliyeye kadar tüm birimlerinde kalitesini korumakta ve bu konudaki kararlılığı ile dünya standartları ile buluşmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

CAM AYNA ISI CAM TEMPER CAM İŞLEME VE TOPTAN

#CAM #AYNA #TEMPER #CAM İŞEME #TOPTAN CAM


Benzer Firmalar