Anasayfa » Danışmanlık » İthalat ve İhracat » İSTANBUL Danışmanlık » Aspirevia yurtdışı eğitim ve danışmanlık hizmetleri

Aspirevia yurtdışı eğitim ve danışmanlık hizmetleri


Vali Konağı Cd. ,No:5/2, Nişantaşı ,İSTANBUL

Telefon1: 02122191205

Telefon2:

Fax: 02122191205

Web: www.aspirevia.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:2 | Memur:4 | İşçi:14
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2008 yılında kurulan AspireVia Ltd sirketi başarılı geçmişiyle Türkiye’nin ve Dunyanin önde gelen egitim danismanligi sirketleri arasinda arasında yer almakta ve hizmet sektöründe bölgesel lider olma vizyonuyla hareket etmektedir.

AspireVia’nin ulaştığı başarının arkasında, ogrencilerimiz odaklı ve verimliliği merkez alan bir yönetim yaklaşımı vardır. Bu yaklaşım, sadece maddi kazanımlarla değil, Arastirmaya verdigimiz onemin sonucunda ve yeniliklere acik vizyonumuzla olusmus ve olusmaya devam etmektedir.


AspireVia Yurtdisi egitim danismanligi, 3 ayri ulkedeki ofisleri ve birbirinden profesyonel calisanlari ile hizmet verdiği müşterilerine; üstün teknoloji, yüksek marka kalitesi ve durust danismanlik hizmetleri vermektedir. AspireVia’nin marka değerini sadece Türkiye sınırları içinde değil, bölgesel ve küresel ölçekte de yükseltmeyi hedeflemektedir. AspireVia Yurtdisi egitim danismanligi özellikle hizmet sektöründe bölgesel bir lider olma vizyonunu ortaya koymaktadır.

Günden güne büyüyen AspireVia yurtdisi egitim danismanlik sirketi, zengin ve denenmis okul ve kampanya secenekleri ile karşınıza çıkmaya devam ediyor. AspireVia olarak öğrencilerin yurtdışı eğitim planlarında birebir destek olarak, üzerlerindeki yükü tamamen üzerimize alarak danışmanlık hizmeti vermektir. ucretsiz danışmanlık politikamız da bunun bir göstergesidir. Öğrencilerin kariyer planlamalarında, kendilerine en uygun koşullarla ve ücretlerle seçimlerin yapılması ve güven içerisinde eğitimlerini tamamlamaları sirket prensiplerimizin temelini oluşturmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Yurtdışında üniversite eğitimi, İngiltere ve Amerika Dil Okulları, yurtdışı sertifika, yaz okulu, lise değişim programları için eğitim danışmanlığı.
Yurtdışında üniversite eğitimi, İngiltere ve Amerika Dil Okulları, yurtdışı sertifika, yaz okulu, lise değişim programları için eğitim danışmanlığı. Danışmanlık ücretsizdir.
Yurtdışında üniversite eğitimi, İngiltere ve Amerika Dil Okulları, yurtdışı sertifika, yaz okulu, lise değişim programları için eğitim danışmanlığı.

#yurtdışı eğitim #dil okulu #ingilterede eğitim #dil eğitimi #yurtdisi egitim


Benzer Firmalar