Anasayfa » Reklam Ajansları » Reklam Tanıtım » İSTANBUL Reklam Ajansları » PHWORK (Sinan Kılıçalp) Fotoğrafçılık

PHWORK (Sinan Kılıçalp) Fotoğrafçılık


İncirli cad.Akyüz iş Hanı No :1/6 Bakırköy

Telefon1: (212) 572 7214

Telefon2: (532) 417 6373

Fax:

Web: www.phwork.com www.sinankilicalp.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1997 yılında kurulan firmamız yaklaşık 16 yıldır fotoğraf çekimleri, grafik tasarım, katalog, broşür baskısı ve kişiye özel foto kitap alanında hizmet vermektedir. Yeni oluşan sektörlerde en büyük handikap olan eğitimli ve profesyonel personel açığı kalite ve verimi etkilemektedir. Tüketici, ürün ve hizmetlerin tekdüze olmasından rahatsız olup tepkisini doğrudan dile getirmektedir.

Dijital fotoğrafçılık sektöründe yer alan personellerin aynı software ve aynı teknikleri kullanmasından dolayı ortaya çıkan birbirini yineleme ve taklit duygusu, sektörün gelişmesini önlediği gibi yerinde saymasını ve kısırlaşmasına neden olmaktadır. Bu doğrultuda vermekte olduğumuz hizmetleri, gelişen teknolojiyi en verimli olabilecek şekilde kullanarak yine fotoğraf sanatçılarından gelen istekler doğrultusunda düzenleyip, deneyimlerimiz ve bilgilerimizle daha ileri noktalara taşımaktayız.

Müşterilerimize matbaa hizmetleri yanında fotoğraf çekimleri, bireysel albüm ve davetiye hizmeti veren firmamız son 6 yıl içerisinde foto kitap üretimine de başlamıştır. Bu konuda firmamız kişiye özel tasarımlar ile ayrıcalıklarını ortaya koymuş ve müşteri memnuniyetini ilk sıraya taşımıştır.

Ürünlerimizin Türkiye piyasasında hiç bir fotoğrafçı veya reklam stüdyosunda bulunmaması özel anlarınızın size özel kalmasını sağlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Osmanlı Albümü
30*40 ebadında panoramik foto kitap %100 fotoğraf kağıdından üretilmiş olup sayfa aralarında plexi denilen ithal sarf malzeme kllanılmıştır. Dış kapağı sert mukavvayla beslenmiş olup,üzeri mat selefonla kaplanmış %100 fotoğraf kağıdıdır. fotoğraf kağıdını koruyucu kılıf hediyesidir .Kılıfların Değişik renkleri mevcuttur fotokitabın açılmış hali 30*80 ebadındadır. en az 10 yaprak 20 sayfa en fazla 30 yaprak 60 sayfadır ortalama 30 ila 60 fotoğraftan oluşturulur.
düğün fotoğrafçısı, reklam fotoğrafçısı, Ürün çekimi, fotoğrafçı.fotobook, panoramik albüm, matbaa hizmetleri, dış mekan fotoğraf çekimi, dış çekim, fotokitap, osmanlı albüm, FineArt, Fine Art, Fineart baskı, fine-art albüm, fineart albüm

#düğün fotoğrafçısı,Bakırköy fotoğrafçı #fotoğrafçı,fotokitap #photobook,albüm #ürün çekimi,katalog çekimi #dış çekim,fine art


Benzer Firmalar