Anasayfa » Gümrük işleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İZMİR Gümrük işleri » DOĞAN GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LOJ.HİZ.LTD.ŞTİ.

DOĞAN GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LOJ.HİZ.LTD.ŞTİ.


TALATPAŞA BULVARI NO:84 K:4 D:11 ALSANCAK İZMİR

Telefon1: 232-4227090

Telefon2:

Fax: 232-4227099

Web: www.dogangumruk.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Doğan Gümrük Müşavirliği 2013 yılında, temelleri 1990 yılında Almanya’da atılan DOGAN Grup bünyesinde kurulmuş olup, Doğan Lojistik kardeş şirketimiz ile birlikte lojistik konularında siz müşterilerimize hizmet sunmaya başlamıştır.

Doğan Gümrük Müşavirliği; ithalat ve ihracat işlemlerini eksiksiz ve hızlı bir şekilde sonuçlandırmayı amaç edinmiş, bünyesinde ileri teknolojiyi kullanarak yarının koşullarını bugünden belirleyen; ihtiyaç ve beklentilere uygun olarak ve müşteri memnuniyetini sürekli kılacak şekilde kaliteli hizmet sunma esasını benimsemiştir.


Farklılaşan müşteri ihtiyaçlarını doğru belirleyebilmek ve daha iyi iletişim kurabilmek amacıyla müşteri temsilcisi sistemi ile çalışmaktadır. Dış ticarette işlemlerin doğru yapılması kadar hızında önemini bilen uzman kadromuz, işin gerekliliğini yerine getirebilmek için şirketimizdeki tüm departmanlardan gerekli desteği almaktadır.


İthalat öncesi alınması gereken her türlü ön izinler (Kayıt belgesi, TSE, CE, Tarım İl Müdürlüğü izni, İthal Lisansı, İŞGÜM vs. gibi) için müracaatlar ekibimiz tarafından yapılmakta ve tüm izin belgeleri ilgili mesleki kurum ve kuruluşlardan temin edilmektedir.


Tüm süreçlerin takibi sırasında şeffaflık ve dürüstlük ilkelerinin çalışmalarımıza yansıması olarak, işlemelerin tüm süreçleri müşterilerimiz ile online olarak paylaşılmaktadır.
Doğan Gümrük Müşavirliği olarak, müşterilerimize daha iyi hizmet vermek ve müşterilerimizin faaliyet gösterdikleri sektördeki işleyişi bilmek amacıyla müşterilerimiz ile aynı dili konuşmaktayız.

Gün içerisinde yapılan tüm işlemlerimizin raporları aktif şekilde sistemsel olarak hazırlanmakta ve müşterimizin işlem takiplerini kolaylaştırmak adına gönderimi otomatik olarak sağlanmaktadır.
Firmalarımızın isteklerine bağlı olarak farklı rapor çalışmaları da yapılmakta ve paylaşılmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ VE LOJİSTİK HİZMETLERİ
İTHALAT & İHRACAT GÜMRÜK HİZMETLERİ : Doğan Gümrük Müşavirliği; ithalat ve ihracat işlemlerini eksiksiz ve hızlı bir şekilde sonuçlandırmayı amaç edinmiş, bünyesinde ileri teknolojiyi kullanarak yarının koşullarını bugünden belirleyen; ihtiyaç ve beklentilere uygun olarak ve müşteri memnuniyetini sürekli kılacak şekilde kaliteli hizmet sunma esasını benimsemiştir. Farklılaşan müşteri ihtiyaçlarını doğru belirleyebilmek ve daha iyi iletişim kurabilmek amacıyla müşteri temsilcisi sistemi
İTHALAT & İHRACAT GÜMRÜK HİZMETLERİ :Otomasyon Ve İnteraktif Gümrük HizmetleriDANIŞMANLIK VE MEVZUAT HİZMETLERİ :Türkiye’de uygulanan dış ticaret mevzuatı, bazı malların ticaretinde devletin çeşitli kurumlarından ön müsaade, kontrol belgesi, teşvik belgesi, kota, tarife veya eşya kontenjanı, fon, telafi edici vergi, ithalat-ihracat vergisi ve benzeri mükellefiyetleri talep etmektedir. Alınan belgelerdeki eşya tanımı karşılığı olan GTİP (Gümrük Tarife İstatistik Pozisyonu) ile eşya arasındaki uyum tam ve noksansız olmalıdır. Yanlışlıklar maddi ve hukuki cezalara tabidir. Gümrüklerce onaylı kurum veya kuruluş özelliğini koruyabilmek doğru GTİP tespiti ve uygulamasından geçmektedir. Doğan Gümrük Müşavirliği bünyesinde oluşturulan deneyimli mevzuat danışmanları ile hizmet verdiği müşterilerinin dış ticaret konusu tüm eşyalarını incelemekte ve GTİP’lerini tespit ederek garantisi altında raporlamaktadır.Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) ve AB gibi uluslar arası örgütlerin yayımları takip edilerek Türkiye’nin dış ticaret yaptığı ülkelerin mevzuatlarındaki değişiklikler de izlenmektedir.Gümrükleme operasyonunun tüm aşamalarında mevzuat departmanımız sizlere danışmanlık yaparak yol göstermektedir. Resmi Gazete’de yayımlanan mevzuat değişiklikleri ile gümrük, dış ticaret, tarım, sağlık ve benzeri kurumların mevzuat değişiklerini içeren mevzuat bildirimleri elektronik posta yolu ve web sayfamızdaki

#gümrük #ithalat gümrük #ihracat gümrük #mevzuat danışmanlığı #gümrük işleri


Benzer Firmalar