Evkolay.net


gop mahallesi tahran caddesi dünya ticaret merkezi kat:8/30

Telefon1: 08504551333

Telefon2:

Fax: 08504551333

Web: www.evkolay.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ev kolay.net sektörün yeni yüzü olarak olarak emlak piyasasında kendinden söz ettirmeyi başaran, yenilik ve teknolojiyi insanların yararına kullanmayı hedefleyen yeni emlak portalı. İnternet Sektöründe müşterilerimizi lider konuma getirmek ilk hedefimiz. Tüm Türkiye’de ve dünyada sektörün belirleyici unsuru olmak için sektörel gelişmeleri takip ediyoruz ve müşterilerimiz yararına kullanmaktan çekinmiyoruz. Kendi cebimizden çok müşterilerimizi düşünüyoruz, yaptığımız her işte öncelikle müşteri memnuniyetini sorguluyoruz. Yılların verdiği deneyimle yatırım danışmanlığında uzmanlaşan Türkiye`deki tüm emlak firmalarını siz yatırımcılarla bir araya getiriyoruz. ve siz yatırımcıların en uygun gayrimenkul yatırımını yapması için çaba gösteriyoruz. Türkiye’nin başka bölgelerinde de yatırım yapma şansına erişebilir, yüksek getiri sağlayan ürünleri alma şansına sahip olabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


etlikte satılık daire
DAİREMİZ MERKEZDE OLUP KREDİYE UYGUNDUR FİYATTA PAZARLIK PAYIMIZ VARDIR KREDİ VE TAPU İŞLERİNİZ TARAFIMIZCA TAKİP EDİLMEKTEDİR
Biz Evkolay.net olarak Türkiye’nin en yaygın emlak, arsa ilanlarına sahibiz. Web sitemizde yüzlerce satılık konut ilanları ve kiralık ev ilanları yer almakta. Satılık ya da kiralık konut, ev, işyeri ve villa arayanlar sitemizi ziyaret ederek aradıkları özellikleri taşıyan gayrimenkuller için emlak firmalarına ulaşabilir, görüşebilirsiniz. Biz de firma olarak alıcı ile satıcıyı bir araya getirerek kaliteli, teknoloji dayalı bir hizmet sunmaya çalışıyoruz. Web sitemizi yenilikleri kullanabilmek için sık sık yeniliyoruz ve insanların rahatlıkla ilan verebilecekleri ve aradıkları yatırımı bulabilecekleri görünüme kavuşturuyoruz.

#Satılık daire #kiralık daire # # #


Benzer Firmalar