Anasayfa » Rulman » Makine sanayi » İSTANBUL Rulman » Avrupa Rulman

Avrupa Rulman


Rami Kışla Cad. No: 58 K: 1 D: 22 Yöntem Vaytaş Plaza Topçular

Telefon1: 0-212-485 8 120

Telefon2: 02124933021

Fax: 02124933021

Web: www.avruparulman.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AVRUPA RULMANavrupa rulmanın sağlamış olduğu hizmetler hakkında bilgiler.

Avrupa Rulman olarak başta CNC Makinaları Rulmanları olmak üzere, endüstride kullanılan bir çok Rulman ve Ekipmanlarının tedariğini müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sağlamaktayız. Sektörde uzun yıllardır çalışmalarımızı kaliteli bir hizmet anlayışı ve tecrübemizle sürdürüyoruz. Envanterimizde bulunmayan özel rulmanların tedariğinde de yılların tecrübesine sahip bir firmayız.

Sağlamakta olduğumuz Rulman ve Ekipmanlarının istenilen verimde ve uzun ömürlü kullanılmasında doğru tercihin çok önemli olduğunu biliyoruz.

Dünya standartlarda sunduğumuz ürün ve hizmetlerle, müşteri memnuniyetinin yanında, sağlıklı bir gelişme öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Sağlamış olduğumuz Rulman ve Ekipmanların her koşulda çalışabilmesini, teknik destek sağlayarak, müşterilerimizin ürünlerden maksimum performans elde etmesine yardımcı oluyoruz. Müşteri memnuniyetini her zaman yüksek tutmak için, sektördeki yenilikleri takip ederek müşterilerimize rekabet ve kalite konusunda katkı sağlama gayreti içindeyiz.

Tedarikçisi olduğumuz firmalara rekabet konusunda avantaj ve yenilik sağlarken, şirket ve kalite standartlarımızdan da ödün vermiyoruz. Tüm bunları yaparken ürünlerimiz ve teknolojinin dünyadaki gelişmelerini çok yakından takip ediyoruz.



Aşağıda Sağlamış olduğumuz ürünler listelenmiştir. Belirtilen ürünler haricindeki talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sanayi, Tekstil, Otomotiv, Tarım, İş Makinası Rulmanları
CNC Rulmanları
Seramik Rulmanları
Paslanmaz Rulmanlar
Yüksek Isı Rulmanları
Linear ve Tek Yönlü Rulmanlar
Masa Üstü Taşıyıcılar
Zaman, Varyatör, V-Kayışları
Yağ Keçeleri
Transmisyon Zincirleri
Zincir Dişli
Kremayer ve Pinyon Dişli
V-Kasnak, Burçlu V-kasnak
Boşluksuz Servo kaplinler
Hassas Yaylı Kaplinler
Manşon, Somun ve Pullar
Segman, Paslanmaz Segman
Yarıklı Pim, Spiral Pim
Layner Pullar
Rulman Baskı Yayları
Cıvata Somun ve Pullar
Hassas U Mafsallar
Hassas Çelik Miller
Karbosan Taşlar
İzeltaş El Aletleri
BOSCH Ürünleri
Redüktör Çeşitleri
Motor Çeşitleri
Dalgıç Pompa
İş Güvenliği Malzemeleri
Lastik Conta Çeşitleri
Loctite, 404 Yapıştırıcı Çeşitleri
Fabrika ve Hırdavat Malzemeleri
Overlikon Kaynak Eletrot Çeşitleri
Tane Bilyalar
Tane Masuralar
Mekanik salmastralar
Kauçuk, Plastik Bakalit Ürünler
Plastik Avadanlık ve Çekmeli Kutular
Çekmeli döner Dolaplar
Plastik Kasa ve paletler
Plastik Takım Çantaları,
Takım Arabaları ve çalışma Tezgahlrı
Matkap Ucu, Kılavuz, Paftalar, Raybalar, Frezeler, Torna Kalemleri, Testereler, Sanayi Aspratörleri, Kapaklı Aspratörler, Salyangoz Fanlar, Plastik Banyo Fanları, Sanayi, Mobilya Konteyner ve Market ArabaTekerlekleri.
Ana Merkez
Ana Merkez Tamir Takımı
Ayar Cırcırı
Debriyaj Alt Merkez
Debriyaj Tamir Takımı
Debriyaj Üst Merkez
El Fren Balatası
Fren Balatası
Fren Diski
Fren Hortumu
Fren Lastiği
Fren Silindir Tamir Takımı
Fren Silindiri
Kaliper Kılavuz


Ürün ve Hizmetler


Üç Çeyrak Vibrasyonlu Dalgıç Pompa
1/2 inç Elektromanyetik Vibrasyonlu Dalgıç Pompa-Şamandırasız 10 - 20 - 30 - 40 metre kablo seçenekleri ile satılır. Verilen fiyat 10 metre kablolu fiyatıdır. Daha uzun kablo seçeneklerinin fiyatı için lütfen bilgi alınız. Bu modelimizde şamandıra yoktur. Güç: 250 W Saatlik Su Çekme Değerleri 50 metreden 300 litre 40 metreden 350 litre 30 metreden 550 litre 20 metreden 750 litre 10 metreden 950 litre POMPAYI ÇALIŞIR DURUMA GETİRME Dalgıç pompanın çalışa
Üç Çeyrek Dalgıç Pompa
3/4 inç Elektromanyetik Vibrasyonlu Dalgıç Pompa-Şamandıralı 10 - 20 - 30 metre kablo seçenekleri ile satılır. Verilen fiyat 10 metre kablolu fiyatıdır. Daha uzun kablo seçeneklerinin fiyatı için lütfen bilgi alınız. Bu modelimizde şamandra vardır. Güç: 700 W Saatlik Su Çekme Değerleri 55 metreden 500 litre 45 metreden 600 litre 35 metreden 650 litre 25 metreden 800 litre 15 metreden 900 litre 5 metreden 1250 litre Dalgıç Pompayı Çalışır Duruma Getirme Dalgıç pompanın ç
Dalgıç Pompa
DALGIÇ POMPAYI ÇALIŞIR DURUMA GETİRME Dalgıç pompanın çalışabilmesi içinkuyudaki su derinliği önemlidir. Dalgıç pompa suya tamamen gömülmeli, suyun içinde alttan ve yandan hiçbir yere temas etmemelidir. Dalgıç pompanın tabanı ile suyun dibi arasında en az 25-30 cm boşluk bırakılmalıdır. Su çekme hortumu dalgıç pompanın çıkış ağzına kelepçe ile düzgünce sabitlenmelidir. Dalgıç pompa suya sarkıtılırken sapına naylon bir ip bağlanmalıdır. Elektromanyetik Vibrasyonlu Dalgıç Pompa ipin diğer u
Seramik Rulman
Seramik Rulmanlar Seramik Rulmanlar elektrik korozyonu ile oluşan rulman arızalarına karşı, yüksek yalıtım sağlayan üstün performanslı rulman çeşididir. Seramik Rulmanlar, plazmayla kaplanması sayesinde, rulman çeliğine iyi bir şekilde yapışabilmektedir. Seramik Kaplamalar, elektriksel direncin korozyona karşı etkilerini önlemeye yardımcı olan özel bir akrilik reçineyle muhafaza edilmektedir. Seramik Rulmanlar diğer rulman çeşitlerine göre daha geç ısınma, ve seramik malzeme sayesinde rulmand
CNC Rulmanları
Avrupa Rulman en kaliteli ve yüksek performaslı CNC rulmanlarının tedarikçisidir. Sunmuş olduğumuz Fener Mili Rulmanları, Spindle Rulmanları, Dört Nokta Rulmanları ve X,Y,Z Rulmanları CNC Makinaları için ideal çözümler sağlamaktadır.
Paslanmaz Rulman
Paslanmaz Rulmanlar: Avrupa Rulmanın sunmuş olduğu Paslanmaz Rulmanlar rutubetli, su ile temasın olduğu buharlı ve pas yapıcı ortamlarda tercih edilen rulman çeşididir. Paslanmaz rulmanlardaki bilyalar paslanmaz çelikten imal edilir ve diğer bilyalı rulman çeşitlerindeki dizayn tasarım yapısına sahiptirler. Ayrıca paslanmaz rulmanlar normal gösterimdeki numaraların başına W harfini yazılarak diğer rulman çeşitlerinden ayrılmaktadırlar.
Bilyalı Rulman
BİLYALI RULMANLAR Bilyalı Rulman bilinen en ucuz, en yaygın kullanımı olan, en basit rulman çeşididir. Bilyalı rulmanların iç ve dış bileziğindeki bilya oyuğu derin olduğu için rulman bir miktar eksenel yük alabilirler. Orta büyüklükteki elektrik motorlarında bilyalı rulmanlar kullanılmaktadır. Bilyalı rulmanlar avantaj ve dezavantajlara sahiptir. Paslanmaz Bilyalı Rulmanlar: Paslanmaz Bilyalı Rulmanlar rutubetli, su ile temasın olduğu buharlı ve pas yapıcı ortamlarda tercih edilen rulman
Linear Rulman
Linear Rulman, yatak boşluklarını artırmak için, rulman montajı montaj sırasında istenen rulman ayarını yapmayı sağlayan rulman çeşididir. Liner Rulman iç çapı 6 mm den 200 mm kadar olan ve kalınlıkları 0,10 mm den 2 mm ye kadar olan ve özel ölçülere sahip rulman çeşididir.
rulman, cnc rulmanları, dalgıç pompa

#cnc rulmanları #dalgıç pompa #paslanmaz rulman #rulman #seramik rulman


Benzer Firmalar