Anasayfa » Oteller » Turizm » İSTANBUL Oteller » As Albion Hotel

As Albion Hotel


Osmanağa Mh., Yoğurtçu Şükrü Sk No:16, 34714 Istanbul ‎

Telefon1: 02163370652

Telefon2:

Fax: 02163383830

Web: www.ashotelkadikoy.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Neredeyse bir asıra yaklaşan misyonuyla tarihin bütün güzelliklerini yeni modern çağla birleştiren ve Türk konukseverliğini doyasıya yaşayabileceğiniz seçkin bir konaklama merkezidir As Albion.

Istanbul’un en eski yerleşim merkezlerinden biri, ticaret ve turizmin kalbi Kadıköy’de konumlandırılmış olmamız; şehrin bir ucundan diğer bir ucuna uzanması gereken konuklarımız için tam bir avantaj sağlar As Albion.

Anadolu’dan Avrupa’ya birkaç dakikada ulaşabileceğiniz Kadıköy Vapur İskelesi, Deniz Otobüsleri ve Marmaray Ayrılık Çeşmesi İstasyonu, Söğütlü Çeşme Metro İstasyonu,Haydarpaşa Tren İstasyonu, , Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanı na her saat Shuttle servis düzenleyen HAVATAŞ gibi toplu taşıma araçlarına ve Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’na sadece birkaç dakikalık yürüme mesafesinde oluşumuz hem iş hemde gezi amaçlı gelen misafirlerimizin bizi ilk tercih etmelerinde asıl sebebtir.


Ürün ve Hizmetler


Çift Kişilik deluxe odalar
Yeni yapılan deluxe mini mutfak içeren kahvaltı dahil odalarımız
25 standart odanın yanısıra yeni delux mini mutfaklı dizayn edilmiş odalar, 5 triple +5 single toplam 35 odadan ibaret olan otelimiz ayrıca 1 loby 1 kahvaltı salonu ve muhteşem deniz manzaralı 50 kişilik bir toplantı salonuna sahiptir..

#kadiköy otelleri,kadiköy oteller #istanbul otelleri,istanbul oteller #as albion hotel,as albion otel #otel,oteller #toplantı salonu olan oteller,kadiköy


Benzer Firmalar