Anasayfa » Güvenlik Hizmetleri » Güvenlik » İSTANBUL Güvenlik Hizmetleri » Özel Piras Güvenlik Hizmetleri Koruma A.Ş.

Özel Piras Güvenlik Hizmetleri Koruma A.Ş.


Okmeydanı İstanbul

Telefon1: 0212 213 22 11

Telefon2:

Fax: 0212 310 29 01

Web: pirasgroup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:150 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:www.asiif.com

Tesis Yönetimi, Özel Güvenlik, Temizlik, Sosyal Hizmetler ile ilgili faaliyet gösteren grup şirketlerimiz, ABD Florida menşeyli “American Service Industry International LLC (www.asiif.com)” iştiraki olup, uluslararası standartlarda hizmet verme gayesi içinde çalışmaktadır.

Piras Group günümüzde, Toplam Kalite Yönetimi (Total Quality Management) anlayışı ile yönetilen ve bünyesinde tecrübeli, uzman ve teknik personel istihdam eden bir hizmet firmasıdır.

PİRAS Grup, sahip olduğu geniş ürün çeşiti ve stok seviye depoları ile hizmetlerinde güçlü bir lojistik destek sağlar. Lojistik sistem, ofis otomasyonu ile desteklenir ve sorunlar süratle çözümlenir.

PİRAS Grup tedarikçileri, sektörlerinin en büyüğü, dünya devlerinden oluşmaktadır. Kullanılan yüksek teknolojili ekipman ve hizmet makinaları ve kimyasallar ile müşteri memmnuniyeti şansa bırakılmaz. Sürekli bakım ve yenileme ile hizmet makinalarında yüksek performans elde edilir. PİRAS Grup’un özel eğitimli personeli ekipman kullanımında yüksek verimin güvencesidir. Otomasyon, insan ve makina güvenliğini güvence altında alırken, iş gücünden tasarruf ve etkili çalışma ortamı sağlanır.


Ürün ve Hizmetler

Tesis Yönetimi Hizmetleri
Güvenlik Hizmetleri
Temizlik Hizmetleri
Bina Yönetim Hizmetleri
Site Yönetimi
Teknik Hizmetler
Peyzaj Hizmetleri

#güvenlik #tesis yönetimi #temizlik #teknik hizmetler #güvenlik danışmanlığı


Benzer Firmalar