Anasayfa » Güzellik Merkezleri » Güzellik ve Bakım » İSTANBUL Güzellik Merkezleri » Podyart Kozmetik Güzellik Sağlık Dış Ticaret LTD. ŞTİ

Podyart Kozmetik Güzellik Sağlık Dış Ticaret LTD. ŞTİ


Bağdat Caddesi Egemen Sokak No:22 Daire:5

Telefon1: 0216-4920722

Telefon2:

Fax: 0216-4920722

Web: www.podyart.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Merhaba ,
Podyart, el-ayak sagligi uzerine, basta Almanya olmak uzere, konuyla ilgili dunyanin en iyi firmalarindan urunler tedarik-ithal eden , bu urunlerin kullanimini ogreten; batik tirnak, tirnak ve deri mantari , nasir , diabetik ayaklar, kalinlasmis tirnak ve siil konularinda tedavi sunan bir organizasyondur.


Ürün ve Hizmetler

Ürün gruplarımız içinde podoloji koltukları , freze cihazları , ultrasonik temizleme cihazları , Mantar kremleri , podoloji kabin ekipmanlarının tümü temin edilebilir.
Güzellik sektöründe bizim gibi uzun yıllar boyunca calisan insanlar, kaliteli iş uygulamalarıni is hayatlarina gecirerek, gercek manada guzellik adina musterinin vücudunu korumanin, ozguven adina ne kadar onemli oldugunu ogrenirler. Bu, kaliteli hizmeti, müşterileri için sürekli bir düzeyde sağlamak , hem kendi , hem de kariyerin uzun ömürlü surdurelebilmesi için gereklidir.Eger bu prensipte iseniz, dogru noktadasınız..
Arayin goruselim…

#Batık Tırnak #Mantarlı tırnak #Nasırlı ayak #Diyabetik ayak #Medikal Pedikür


Benzer Firmalar