Anasayfa » Mimarlık » İSTANBUL Mimarlık » FOX IDEA - ATASOY TASARIM

FOX IDEA - ATASOY TASARIM


Büyükçekmece Gürpınar İstanbul

Telefon1: 02128836336

Telefon2:

Fax: 02128836336

Web: www.foxidea.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

FOX IDEA, bir ATASOY TASARIM markası olarak, iç mekan tasarımı, ofis, iş yeri tasarımı, mağaza konsept tasarımı, restorant iç tasarımı, fuar standları tasarımı, TV Haber merkezi alanı tasarım ve uygulaması, ürün & ambalaj tasarımı, kurumsallaşmak isteyen şirketlere Kurumsal Kimlik Tasarımları ve şirketleriniz için Re-branding çalışmalarını gerçekleştirmektedir. FOX IDEA aynı şekilde Hotel resepsiyon ve oda tasarım ve uygulamasını da sunmaktadır. Buna, zemin döşemesi, duvar boyası ve dekorasyonu, resepsiyon bankoları, aksesuarlar ve oda mobilyaları dahildir. Ev, ofis, mağaza, restorant, showroom, stand gibi tasarımlarımızın uygulamalarını da kendi üretim atölyelerimizde özenle hazırlayarak siz değerli iş ortaklarımıza sunmaktayız.


Ürün ve Hizmetler


italyan dekoratif duvar boyaları
İtalyan dekoratif duvar boyaları 15 EURO/m2 Stucco, Marmorino, Grasello 19 EURO/m2 Mimari hizmetler, proje tasarım ve mobilya için fiyat sorunuz. Ürünlerimizi web sitemizden detaylı inceleye bilirsiniz.
CASA ITALIA - İtalyan dekoratif duvar boyaları, Stucco Italiano - İtalyan Dekoratif duvar sıvaları.
ARTePARQUET - İtalyan el yapımı lamine parke.
Firmamız İç mimari proje tasarım uygulama alanında faaliyet göstermekte, aynı zamanda önde gelen İtalyan dekoratif ürünlerinin Türkiye genel distribütörlüğünü yapmaktadır.

# # # # #


Benzer Firmalar