Anasayfa » Klima » Isıtma soğutma » İÇEL Klima » BEYTAS KLİMA İKLİMSA

BEYTAS KLİMA İKLİMSA


ALATA MAH.ALPARSLAN TÜRKEŞ BULVARI MERSİN CAD.GÜNDEŞLİ APT.ALTI (MİGROS KAVŞAĞI MERSİN YOLU ÜZERİ) İKLİMSA

Telefon1: 0324-515-2975

Telefon2: 0324-515-2948

Fax: 05459204949

Web: beytasklima.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Günümüzde yaşam kalitemiz açısından hayatımızın zorunlu bir parçası haline gelen iklimlendirme, vazgeçilmez günlük ihtiyaç olmuştur . İklimlendirme sektörü, zamanımızın büyük bölümünü geçirdiğimiz yaşam alanlarımızda, hava kalitesinin daha konforlu ve hijyenik olabilmesi için gereklidir.
Isıtma, soğutma, havalandırma, hava şartlandırma sistem ve ekipmanları ile tesisattan oluşan iklimlendirme, iç ve dış pazarlarda yaşanan hızlı gelişim sonucunda başlı başına bir sektör haline gelmiştir.
Sabancı Holding bünyesindeki Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş.ye bağlı İKLİMSA markasının “Satış ve Servis Merkezi” yetkisiyle 2000 yılında iklimlendirme sektöründe faaliyetine başlayan BEYTAŞ Klima, 20 yılı aşkın sektör tecrübesi, bilgi birikimi ve teknik donanımını halkımızın hizmetine sunmuştur.
İKLİMSA markası adı altında yetkili kurumsal klima satışı ve satış sonrası yetkili servis olarak Mitsubishi Heavy, Sharp, General, Sigma, Tronic gibi dünyanın önde gelen klima markalarıyla bütün Mersin geneline hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

MITSUBISHI HEAVY, İKLİMSA, KLİMA BAKIM, ONARIM VE TESİSAT İŞLERİ, SİGMA, SHARP, GENERAL, TRONİC

#MUTSUBISHI HEAVY #SİGMA #SHARP #GENERAL #TRONİC


Benzer Firmalar