SAFA GRUP OPTİK


tümsan sanayi sitesi 2. kısım c blok kat 1 no 30 başakşehir

Telefon1: 02124852261

Telefon2:

Fax: 02124852261

Web: www.safagrupoptik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Misyonumuz
Safa Grup Optik olarak geçmişten gelen tecrübemizi kurumsallaştırmak ve Türkiye genelinde yaygınlaştırarak “iyi hizmet, iyi fiyat” politikamızı geleceğe taşımayı amaçlıyoruz. Bu amaçla gittikçe zincir mağazalar sisteminin yaygınlaşmaya başladığı günümüzde bağımsız mağazaların ayakta kalmasını sağlayacak tedarik hizmetlerimizi tüm Türkiye’ye yaymayı hedefliyoruz.

Kurumsallaşma ve yaygınlaşma kararını aldığımız günden beri önemli bir altyapı çalışması süreci yaşadık. 7 yıla yayılan altyapı çalışmaları sırasında işletme, ekonomi ve hukuk danışmanlarımızla birlikte çalışarak tedarik zinciri mağazacılığına yeni bir soluk getirecek, küçük esnafa destek olacak, kaliteli hizmet ve dürüst ticaret anlayışımızı Türkiye’nin her şehrine, her ilçesine yayacak sistemimizi geliştirdik ve 26 Mart 2012 tarihi itibari ile %100 yerli sermayeli Safa Gözlük Merkezi ve Grup Optik AŞ olarak faaliyete geçtik.

Misyon ve vizyonumuza inanan, dürüst çalışma prensiplerimizi benimseyen, sektörün sağlıklı büyümesine destek vermek isteyen her işletme ile işbirliği oluşturmaya hazırız. AR-GE çalışmalarımızdan, eğitim seminerlerimizden faydalanacak olan iş ortaklarımızla hızlı bir büyüme ve yaygınlaşma hedefliyoruz. Bu doğrultuda öncelikle Türkiye’nin tüm büyük şehirlerinde mağazalarımızı hayata geçirdikten sonra hedefimiz tüm ilçelerde hizmet vermek olacaktır.



Vizyonumuz
Türkiye’de optik sektöründe yaşanan zincirleşme yerel ve yabancı sermayenin pazara girmesiyle artarak devam edecektir. Küçük ve yerel esnafın başta fiyat politikaları olmak üzere zincirleşen bir sektörde ayakta kalması gittikçe zorlaşmaktadır. Safa Grup Optik olarak bir ilki gerçekleştirerek optik sektöründe tedarik mağazaları zinciri oluşturduk.

İş ortaklarımız ve müşteri mağazalarımızla birlikte kaliteli, hesaplı ve sürdürülebilir hizmet vererek Türkiye’de optik sektörünün sağlıklı ve dengeli büyümesine katkıda bulunuyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Safa, safa grup, safa grup optik, optik, grup optik, safa optik, safa optik grup, poptik, papağan, safa logo, gözlük, çerçeve, cam, prograsiv, miyop, hipermetrop, astigmat, kontank lens, lens, renkli lens, saydam lens, şeffaf lens, numarasız lens, numaralı lens, titanyum, titanium, kemik çerçeve, tinanyum çerçeve, stenless still, çelik çerçeve, memori çerçeve, güneş gözlüğü, kemik güneş gözlüğü, polarize güneş gözlüğü, fokometre, sferometre, el taşı, bileşik miyop astigmatizma, basit miyop, basit hipermetrop, karma astigmatizma, bileşik hipermetrop astigmaztizma, sferik, silindirik, gözlük çerçevesi, gözlük camı, nilör çerçeve, faset çerçeve, tam çerçeve, yakın gözlük, uzak gözlük, yakın uzak bir arada, numaralı güneş gözlüğü, antifar gece görüş gözlüğü, kozmetik lens, lens solüsyonları, torik lens, değişebilir gözlük sapları ve çerçeveleri, gözlük aksesuarları sporcu ve koruma gözlükleri, optik, türkiyenin yeni optikmerkezleri, optikçi, optisyen, gözlükçü, www.safagrupoptik.com,

#gözlük, optik, #çerçeve, cam #lens, #güneş gözlüğü #


Benzer Firmalar

  • Safa Grup Optik
    gözlük, cam, çerçeve, gözlük çerçevesi, gözlük cam..

  • Gokhan Optik
    En yeni tüm model çeşitlerimiz mağazamızda en uygu..

  • Carsi Optik
    BÜYÜKÇEKMECE GÖZLÜKÇÜ, BÜYÜKÇEKMECE OPTİK, MİMAROB..

  • Diva Optik
    Optik Gözlük, Güneş Gözlüğü, Renkli Lens, Numaralı..

  • Focus Optik
    ESSİLOR ZEİSS RODENSTOCK HOYA GÖZLÜK CAMLARI VE R..

  • Gokhan Optik
    17 Senelik Deneyimimiz ve Uzman Kadromuz İle Hizme..

  • Mirac Optik
    gözlük, optik, çerçeve, cam lens, güneş gözlüğü ..

  • Mim Optik
    gözlük, lens, prograsif cam, rayban, prada, guess, ..

  • Ince Optik
    Sgk reçetelerine gözlük verilir. Pulsar, swing, ve..

  • Gunay Gozluk
    KAPPA OSSE RAYBAN RABSODİ DİOR CLUPBEYBEN VB..