Anasayfa » Güvenlik Hizmetleri » Güvenlik » İSTANBUL Güvenlik Hizmetleri » Sürmen Ortak Sağlık Güvenlik Birimi San. ve Tic. Ltd. Şti.

Sürmen Ortak Sağlık Güvenlik Birimi San. ve Tic. Ltd. Şti.


Oruçreis Mh. Tekstilkent Ticaret Merkezi Blok: B15 No: 10F/Z06

Telefon1: 212 438 5180

Telefon2: 533 061 6567

Fax: 2124388260

Web: surmen.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:14 (Yönetici:1 | Memur:3 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sürmen Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi ( OSGB ) 6331 sayılı iş sağlığı ve iş güvenliği kanunu kapsamında , işyerlerine iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini sunmak üzere kurulmuş Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş bir kurumdur.
6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nun firmanıza getirdiği işyeri hekimi ve iş güvenliği uzmanı bulundurma yükümlülüğünü, firmanız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş Sürmen Ortak Sağlık Güvenlik Birimimizden profosyonel hizmet vererek yerine getirir.
Sürmen Ortak Sağlık Güvenlik Birimi
a) İşçilerin sağlık gözetimi, b) Risk analizi (Çalışma ortamının gözetimi), c) İş yeri Güvenliği Eğitimleri, Danışmanlık ve bilgilendirme d) İlk yardım ve acil müdahale e) Periyodik ölçümler g) Mobil Sağlık Hizmetleri h) Sağlık ve Güvenlik Raporları
görevleri başta olmak üzere bir çok görevleri yerine getirmek, kontrol etmek ve yürütmekle yükümlüdür. Sürmen OSGB Ortak Sağlık Güvenlik Birimi çalışma ortamının gözetimi için işyerlerinde sağlık ve güvenlik tehlikelerine karşı yürüteceği her türlü önleyici ve düzeltici faaliyetleri uzman kadrosuyla düzenler.
T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş firmamız uzman ekibiyle (İş yeri hekimi ,İş güvenliği uzmanları,Sağlık personelleri) ihtiyaçlar doğrultusunda periyodik hizmet verir.


Ürün ve Hizmetler


Ortak Sağlık Güvenlik Birimi
İŞ YERLERİNİZDE VEREBİLECEĞİMİZ HİZMETLER a) İşçilerin sağlık gözetimi, b) Risk analizi (Çalışma ortamının gözetimi), acil durum planı, c) İş yeri Güvenliği Eğitimleri, Danışmanlık ve bilgilendirme , d) İlk yardım ve acil müdahale , e) Periyodik ölçümler , g) Mobil Sağlık Hizmetleri ,sağlık taramaları, h) Sağlık ve Güvenlik Raporları,
SÜRMEN Ortak Sağlık Birimi (OSGB)`lerin görev, yetki ve sorumlulukları - İşyerinde sağlık ve güvenlik risklerine karşı yürütülecek her türlü koruyucu, önleyici ve düzeltici faaliyetleri planlamak ve yapmak. - Çalışanların sağlık gözetimlerini yapılmasını sağlamak. - İşçilerin iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri ve bilgilendirilmelerini yapmak. - İşyerinde kaza, yangın, doğal afet ve bunun gibi acil müdahale gerektiren durumların belirlenmesi, acil durum planının hazırlanması, ilkyardım ve acil müdahale bakımından yapılması gereken uygulamaların organizasyonu ve ilgili diğer birim, kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmak veya yapılmasını sağlamak. - Çalışma ortamının gözetimine ve işçilerin sağlık gözetimine ait bütün bilgilerin kayıt altına almak. - Risk değerlendirmesi yapmak. - İşe giriş muayeneleri, periyodik sağlık muayeneleri sonuçları ve iş kazaları ile meslek hastalıkları kayıtlarının, işyerindeki kişisel sağlık dosyalarında gizlilik ilkesine uyularak saklamak. - İşyeri Tehlike Sınıfına ve Çalışan Sayısına Göre, Sertifikalı İşyeri Hekimi ve Sağlık Personeli İle Hizmet Verilmesi - İşyeri Faaliyetleri, Sağlık ve Çevre Risk Analizlerinin Yapılması - Çalışanlara Oryantasyon, Çevre ve İSG Bilinçlendirme ve Temel Sağlık Eğitimlerinin Verilmesi - İşyerinde Çevre ile İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu (ÇİSG) Oluşturulması - Çalışanların Özlük Dosyalarının Kontrol Edilmesi ve Eksik Evrakların Hazırlanması - Çalışanlara Yaptıkları İşe Uygun Sağlık Raporlarının Verilmesi - Çalışanların Yaptıkları İşle İlgili KKD’lerin Tespit Edilmesi, Kayıtların Tutulması ve Kullanımının Denetlenmesi - İşyeri Sağlık, Meslek Hastalığı, İş Kazası, Ramak Kala Kayıtlarının Tutulması, Yasal Bildirimlerin Yapılması - İşyeri Makine ve Ekipman Sicil Dosyalarının Oluşturulması - Basınçlı Kaplar, Kaldırma Ekipmanları, Paratoner ve Elektrik Topraklama Test Raporlarının Aldırılması - Acil Durum Müdahale Planları Yapılması, Acil Durum Müdahale Ekipleri Oluşturulması ve Tatbikatların Yaptırılması - Acil Durum Müdahale Ekipleri Eğitimlerinin Verilmesi - İşyerine ve Yapılan İşe Uygun Çevre, Trafik ve İş Güvenliği Uyarı Levhalarının Tespit Edilmesi ve Konulması - İşyeri Çevre Emniyetinin Sağlanması İçin Öneriler Yapılması - İşyeri ve Sosyal Tesislerde Termal Konfor ve Hijyen Koşullarının Sağlanması, Temizlik ve Dezenfektasyon Planları yapılması - Çevre İle İş Sağlığı ve Güvenliği İle İlgili Yürürlükteki Mevzuata Uygun Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi İçin Öneriler Yapılması - Çevre İle İş Sağlığı ve Güvenliği İle İlgili Dökümantasyonun Tutulması, Raporların Hazırlanması ve Bildirimlerin Yapılması - Çevre İle İş Sağlığı ve Güvenliği İle İlgili Yeni Çıkacak Mevzuata Göre İş Verene Danışmanlık

#osgb #risk analizi #İşyerinde sağlık ve güvenlik #acil durum planı #iş yeri hekimi


Benzer Firmalar