Göral İnşaat


Şerifali Mah. Kızkalesi SK. No:1 Elit Plaza A Blok Kat:9 D:30

Telefon1: 0216 466 24 40

Telefon2: 0533 603 56 10

Fax: 0216 415 01 02

Web: goral-insaat.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1960
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Göral İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi olarak,

1960 yılında Misak-i milli caddesi, Nakil sokak, Kadıköy/İstanbul `da Suat BAL tarafından kurulmuş bir aile şirketidir. Göral İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi; Dudullu, Şerifali Çiftliği, Kayışdağı, Gülaylar, Kemerdere, Tuzla, Gebze, Darıca, İzmit, Şile ve Bayramoğlu`nda büyük çaplı müstakil, imarlı parselosyonlara imzasını atmıştır. Suat BAL`ın üzücü kaybı neticesiyle şirketin yönetimi; gayrimenkul sektöründe uzun süre faaliyet gösteren oğulları Tursun BAL ve Siyami BAL 1986 yılında devir alarak çeşitli bölgelerde villa, plaza, iş merkezleri, fabrika binaları ve konut projelerine imzalarını atmışlardır. İnşaat sektörüne hızlı bir giriş yaparak bu sektörde farkını kanıtlamış, kaliteli, hizmet bakışı ve uzman kadrosuyla yoluna devam etmektedir.

Bugün Göral İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi olarak; dürüstlük ilkesinden yola çıkarak şirketimizin izlediği ticari politika; müşterilerimizin güvenini kazanmak ve inşaat sektöründe GÖRAL İNŞAAT`ın itibarını daha fazla arttırmak ve sürekliliğini sağlamaktır. En büyük sermayemiz referanslarımız olup itibarımıza itibar katmak amacı ile insanlara değer vermek kaydıyla değerli müşterilerimize çağdaş bir hizmet sunmak misyonumuzun vazgeçilmezi olmuştur.


Ürün ve Hizmetler

Ülkemiz ve yakın coğrafyasında, çarpık yapısallaşmayı önleyerek aynı zamanda bireylerin doğadan ilgisini koparmadan, kaliteden, estetikten ve teknolojiden ödün vermeden yeni yaşam alanları üretirken mimariyi her zaman ve her yerde, en kullanışlı şekilde planlayarak hayata geçirmek...

#İstanbul Göral #İnşaat Ümraniye #Kat karşılığı #Yeni Projeler #Ataşehir


Benzer Firmalar