Zengin Trans Taşımacılık


çamlık mah.gaziler cad.no.20d.2

Telefon1: 02166420084

Telefon2: 02122117882

Fax: 02166420084

Web: www.sehirlerarasievdenevefirmasi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Evden eve nakliyat firması ister ,şehir içi ister şehir dışı ulaştırmada hızlı ve güvenilir hizmet sunmalıdır.Çünkü firma güvenliliği sağlayamazsa o nakliyat firmasının saygınlığı düşer.
Saygınlık firma için önemli bir faktördür,saygınlık olmayan bir nakliyat firması işleyemez.
Biz evden eve nakliyat firması olarak sizlere daha hızlı ve güvenilir nakliye sunmaktır.Kaliteli bir hizmet içinuzman kadromuzla sizlerleyiz.Evden eve kaliteli,güvenli,hızlı her türlü taşıma işlemi yapmaktayız. Bu işleri yaparken de siz değerli müşterilerimiz memnun etmek için elimizde gelen her şeyi yapmaktayız.Çalışanlarımız evden eve nakliyat firması tarafından özenle seçilip işlerindeki hasassiye son derece önem verir.Evden eve nakliye firmamız Türkiye ; nin dört yanına hizmet vermektedir.Personellerin müşterilerle ilişkisi son dereceılımlı ve hoşgörülü olmaktır.Taşınmakta olan eşyaların istediğiniz zaman siz değerli müşterilerimize ulaşır.Ulaştırma esnasında eşyaların herhangi biri zarar görmesi söz konusu değildir.Çünkü firmamız güvenli son derece kaliteli,üst düzeydedir.Alınan eşyaların zarar görmemesi için kaliteli paketleme sistemi kullanılır. Evden eve nakliyat personelleri işlerinde uzman her işi çok iyi şekilde yerine getirmektedirler.

Yaptıkları iş son derece temiz ve titizdir. Bunun sayesinde nakliye firmamız ve uzman kadromuz çok büyük şekilde saygınlık kazanmıştır. Firmamız saygınlık,popüler olmakla birlikte çokta ekonomik nakliyat firmasıdır.

OFİS TAŞIMASI ZENGİN TRANS NAKLİYAT FARKINI DENEYİN..
Öncelikle merkezi İstanbul başta olmak üzere nüfus yoğunlu olduğu yerde insanlar her zaman bir evden öbürüne taşınmışlardır.Bu da malun evden eve nakliyat firmalarıyla olacak iş, öncellikle kamyonu ve aracı olanlar gazete ilanıyla ve internet aracılığıla ve nihayet ofis açarak taşımacılığa başlamışlardır.İşçi,danışma hizmeti,asansörlü nakliyat,kredi kartları ve rekabet ortamı derkennakliyat işi daha cazip,daha modern halini almıştır. Günümüzdeki gibi..

Ofis kumaları ,kurumsallık açısında ve nakliyat yönetim merkezi açısında gererkli olmuştur.

Telefon,internet,faxs ve müşteri temsilcisi,işlerin yoğun olduğu zamanlar bu yansıdmayacak derecede gerekli olduğunu biliyoruz.Moderlik adına ,çok fazla iş potansiyelin üstesinden gelinmesi adına şirket prestiği adına gerekli olmuştur.Hiç şüphesiz..

Ama günümüzde insanlar artık oradan oraya taşınacak lüksü bulamıyorlar,daha doğrusu..

Mecburiyetten taşınanı da daha doğrusu başka model nakliyat firmasını arıyorlar.İşte burada nakliyat firmaları gelecek frofili çıkıyor ,ortaya (Nasıl mı?)

Şimdi elimizdeki gerçeklere bakalım..

1-Ekonomik bunalım ve bunun sonucunda insanların mecbur kalmadıkça taşınmamaları..
2-Ekonomik bunalımdan sonra iş potansiyeli düşen nakliyat firmalarının başka çözümler bularak eldeki müşteri potansiyelini elde kaybetmemek..
Önemli etkenlerden kabaca bunlardır.Şimdi bu iki maddeyi nakliyat firması açısından bakalım.
İnsanlar mecbur kalmadıkça taşınmaması bir gerçek.Yani müşteril


Ürün ve Hizmetler


mobilya
Evden eve nakliyat firması ister ,şehir içi ister şehir dışı ulaştırmada hızlı ve güvenilir hizmet sunmalıdır.Çünkü firma güvenliliği sağlayamazsa o nakliyat firmasının saygınlığı düşer. Saygınlık firma için önemli bir faktördür,saygınlık olmayan bir nakliyat firması işleyemez. Biz evden eve nakliyat firması olarak sizlere daha hızlı ve güvenilir nakliye sunmaktır.Kaliteli bir hizmet içinuzman kadromuzla sizlerleyiz.Evden eve kaliteli,güvenli,hızlı her türlü taşıma işlemi yapmaktayız. Bu işler

#evden eve nakliyat #şehirlerarası taşıma #ofis taşıma #tekstil taşıma #mobilya taşıma


Benzer Firmalar