koççelik büro mobilyaları


Sancaktepe mah. Birlik cad no22

Telefon1: 02124337797

Telefon2: 02124337797

Fax: 02124614375

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1983
Çalışan Sayısı:18 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:16
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Kurucusu M. Bahattin KOÇ olan.

KOÇÇELİK Büro Mobilyaları LTD. ŞTİ. 1983 yılından bu yana çalışma grupları, oturma grupları ve açık ofis donatım sistemleri üretiyor.

Projelendirme anahtar teslimine kadar modern, işlevseli ergonomik ve kaliteli ofis sistemleri üreten KOÇÇELİK, çalışma mekanlarını estetik bir anlayışla tasarlanmış çağdaş çözümlü ofis yerleşim projeleri hazırlamakta ve uygulamakta, anahtar teslimi alçak ve yüksek yapıların donatımlarını yapmaktadır.

Ayrıca banka ve finans kuruluşları için zırhlı kapılar, kiralık ve ticari kasalar, eğitim kurumları için kütüphane ve eğitim sistemleri, hastane, sağlık kurumları, otel ve turistik tesisler, sinema, tiyatro, konferans salonları, spor salonları, alışveriş ve eğlence merkezleri donanımları, showroom callcenter gibi özel tasarımlı mekanlar projelendirmeden uygulamaya KOÇÇELİK kalitesiyle anahtar teslimi kurulmaktadır.

Ayrıca 3600 metrekare kapalı alanıyla siz sayın müşterilerimize hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler


makam mobilyaları
makam takımı
koççelik , ofis mobilyası , büro mobilyası , makam takımları , mas grupları , dolap grupları , masalar , sandalyeelr , koççelik kanepeler , koççelik kafeterya koltukları

#koççelik # # # #


Benzer Firmalar