TEK SANAYİ DALGIÇLIĞI TECHDIVE&SAFETY


Evliya Çelebi Mah. Rauf Orbay Cad. No 7E Tuzla İstanbul

Telefon1: 02164460012

Telefon2: 05305812533

Fax: 02164460018

Web: www.techdivesafety.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


SU ALTI ÇÖZÜM ORTAĞINIZ



İnsanoğlu marsı dahi okyanus derinliklerinden daha fazla biliyor ve yorumlayabiliyor ancak denizin tahmin edilemez derinlikleri hala cazibesini koruyan keşif ve ekonomik çıkar alanları olmaya devam ediyor.

İçimizdeki sualtı sevdasını ,birinci ilkemiz olan dürüstlük, teknoloji ,eğitim ,tecrübe ve organizasyonla birleştirip yirmi beş yıllık bilgi birikimi ile ihtiyaçlara cevap vermek amacındayız.

Bu bilgi, tecrübe ve disiplinin iş ortaklarımızın en büyük güvencesi olacağını düşünerek sualtındaki devamlı çözüm ortağı olarak yola çıktık.

İnsanoğlu için zorlayıcı şartlara sahip olan mavi derinliklerde dalgıcı hayatta tutan dalış arkadaşıdır tüm iş ortaklarımız bizim dalış arkadaşımızdır.. Her hangi maddi değerle ölçülemeyecek bu ilkemiz iş ortaklarımız adına olmaz ise olmaz kuralımızdır.

Sualtındaki yeni çözüm ortağınız ve yeni dalış arkadaşınız için bu yoldayız.


Ürün ve Hizmetler


Dalgıçlık ve Sualtı Hizmetleri
SU ALTI ÇÖZÜM ORTAĞINIZ İnsanoğlu marsı dahi okyanus derinliklerinden daha fazla biliyor ve yorumlayabiliyor ancak denizin tahmin edilemez derinlikleri hala cazibesini koruyan keşif ve ekonomik çıkar alanları olmaya devam ediyor. İçimizdeki sualtı sevdasını ,birinci ilkemiz olan dürüstlük, teknoloji ,eğitim ,tecrübe ve organizasyonla birleştirip yirmi beş yıllık bilgi birikimi ile ihtiyaçlara cevap vermek amacındayız. Bu bilgi, tecrübe ve disiplinin iş ortaklarımızın en büyük g

# # # # #


Benzer Firmalar