Anasayfa » Elektrik elektronik » İSTANBUL Elektrik elektronik » Lonca Pazarlama Makina San.Tic.A.Ş

Lonca Pazarlama Makina San.Tic.A.Ş


Piyalepaşa Cad. Stad Sokak No: 29/6 Kasımpaşa - Beyoğlu İstanbul / TÜRKİYE

Telefon1: 0090 212 297 70 14

Telefon2: 0090 533 777 99 05

Fax: 0090 212 297 70 32

Web: www.ensim.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1984
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

LONCA, 1984’ten bu yana Ölçü-Kontrol Cihazları Konusunda hizmet vermektedir. Başlangıçta Karaköy’de sadece satış yapmaktayken, pazarın ihtiyaçlarını gözetleme fırsatını bulmuş ve bu ihtiyaçlara karşılık gelen nem, sıcaklık, basınç, akış ve debi ölçen cihazların ithalatına başlamış ve bir çok firmanın Türkiye temsilciliklerini almıştır. 1996’dan günümüze kadar temsilcisi olduğu markaların ürünlerini stoklarında tutarak son kullanıcıların ihtiyaçlarını kısa sürede karşılamayı amaç edinmiştir. Standart dışı, özel ürünler için de müşterilerin ihtiyaçlarını cevapsız bırakmamaktadır.

LONCA, 2001 yılında pazarın ihtiyaçlarından birinin de seviye sensörlerinin yerli imalatı olduğunu görmüştür. Seviye sensörlerindeki çeşit zenginliğini ihtiyaca göre , kısa sürede, kaliteli ve ekonomik olarak imal etmeye karar vererek ENSİM markasıyla imalata başlamıştır.

2001’den bu yana, müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak, ürün çeşidini ve kalitesini arttırmış, sertifikalarını almış ve ENSİM’ i bir dünya markası yapmayı amaç edinmiştir.

İmalatlar:

ENSİM Mini-Paslanmaz Çelik Sıvı Seviye Şalterleri
ENSİM Mini-PPO-PVDF Sıvı Seviye Şalterleri
ENSİM Paslanmaz Çelik Sıvı Seviye Şalterleri
ENSİM Paslanmaz Çelik Sıvı Seviye Transmitterleri
ENSİM Paslanmaz Çelik Sıvı Seviye Transmitterleri ( Ops. Ex Proof )
ENSİM Pirinç Sıvı Seviye Şalterleri
ENSİM Manyetik By-Pass Seviye Göstergeleri ( Ops. Mekanik/ Kontaklı/ Transmitterli )
ENSİM Paslanmaz Çelik, Yandan Montajlı Seviye Şalteri ( max. sıc.250 °C )
ENSİM Şamandıralı Vana
ENSİM İletkenlik Tip Seviye Şalterleri
ENSİM Ultrasonik Seviye Transmitterleri
ENSİM Kapasitif Seviye Şalterleri
ENSİM Kapasitif Seviye Transmitterleri
ENSİM Titreşimli Seviye Şalterleri
ENSİM Pedallı Katı Seviye Şalterleri
ENSİM Diyaframlı Katı Seviye Şalterleri
ENSİM Elektromekanik Katı Seviye Şalterleri
ENSİM Su Alarm Sensörü
ENSİM Seviye İzleme Göstergeleri
ENSİM Kablolu Seviye Şalterleri , Sıvı ve Katı için
ENSİM Sıcaklık Transmitterleri
ENSİM Akış Şalterleri
ENSİM Akış Göstergeleri


Ürün ve Hizmetler


SEVİYE ŞALTERİ ELP31, R 1/2`` NPT
Max. Kontak Kapasitesi: 50 W Max. Besleme Voltajı: 250 VAC Max. Kontak Akımı: 0,5 A Kablo Malzemesi: Silikon Çalışma Basıncı: 4 bar Max. Çalışma Sıc.: +80 C Malzeme: PP Şamandıra Malzemesi: PP Mekanik Bağlantı: R1/2" NPT Min. Yoğunluk: 0,75 gr/cm3 Montaj Şekli: Yatay
Temsilcilikler:


BD SENSORS Almanya merkezli firma, Elektronik Basınç Ölçüm Teknolojisinde dünya pazarında önemli bir rol oynamaktadır. 0, 1 mbar ile 2200 bar arasındaki basınç ölçümleri için, Basınç Sensörleri, Basınç Transduserleri, Basınç Transmitterleri, Elektronik Basınç Switchleri, Switch Çıkışlı ve Göstergeli Basınç Ölçüm Cihazları ve Hidrostatik Seviye Probları imal etmektedir.


DATEXEL İtalya’da 1990’dan bu yana ulusal ve uluslar arası pazarda, endüstriyel otomasyona elektronik ve proses kontrol cihazlarıyla çok çeşitli çözümler sunmaktadır, bunlar; Transmitterler, Dijital ve Analog Sıcaklık Çeviriciler, Galvanik İzolatörler, Sinyal Çoğaltıcı, Uzaktan I/O Modül Dağıtıcı, PLC için A/D Interface, Trip Amplifikatör, Güç Kaynağı, Akım İzolatörü ve Dijital İndikatörler.



ASA 1937’den İtalya’da kurulan firma, ilk olarak otomobil kaynak makinası imalat ve satışına başlamış ve adını buradan almıştır (İtalyanca; Apparecchiature per Saldatura Autogena).
1947’de İtalyan pazarında bir ilk olarak, çeşitli alanlarda kullanılabilen, sıvılar ve gazlara uygun Cam Tüplü Debimetre imalat ve satışına başlamış akabinde tüm dünyada ASAMETRI olarak anılmaya başlanmıştır (tescilli marka).
Sonrasında Metalik Tüp Debimetreler, bunlarla birlikte kullanılan Pnömatik ve Elektronik Transmittreler, Elektro Manyetik Debimetrelerin de imalatına başlanmıştır.

SYSTEC 1994’te Almanya’da kurulan, akış ölçüm ve çevresel ölçüm metodları alanında yenilikçi bir firmadır.
Delta-Flow; Gaz-Buhar ve Sıvılar için pitot tüpe entegre edilirek kullanılır. -250…1240 C sıcaklık, 0…800 bar basınç, 20mm-15000mm ebatlarında boru ve kanallardaki debi ölçümünü yapar.
Delta-fit;
Delta-wave; Ultrasonik Debimetre. Açık Kanallarda ve Tam Dolu ya da Kısmi Dolu Kapalı Kanallarda kullanılır. Ayrıca sıcaklık ölçümü ve akış profil analizi de yapılabilir.
Flowcom; Basınç ve Sıcaklık değişimlerinden kaynaklanan debimetre hatalarını kompanze eder. Kütle ve hacim ölçümünü hesaplar.


HANIC Su , hava ve yağ hatları için akış şalteri üretimi yapan firma modern tesisleri ile kaliteli ürünler üretmektedir.Türkiye pazarına ilk defa firmamız bünyesinde girmek istemiştir. Su:3-100 cm/s , Hava:200-3000 cm/s , Yağ:3-300 cm/s değerlerinde yüksek hassasiyetli ürünler imal etmektedir.

HUMIMETER Yüksek hassasiyetli nem ölçüm sensörleri imal etmektedir.Biogaz
kağıt, gıda , İnşaat sektörlerinde kullanılan malzemeler için nem ölçüm sensörleri ülkemizde bir çok işletmede güvenle kullanılmaktadır.Firmamız teknik servis hizmeti ile müşterilerimize çabuk hizmet sunmaktadır.Online ölçüm sistemleri ile proseslerin takibi ve kontrolü sağlanmaktadır

# # # # #


Benzer Firmalar