Anasayfa » Dekorasyon » Mimarlık » İSTANBUL Dekorasyon » İstanbul Doğal Taş

İstanbul Doğal Taş


Görele mah. F.Sultan Mehmet Cad. No:101 Acarkent D1 Kapısı Çavuşbaşı - Beykoz / İST

Telefon1: 02164851500

Telefon2:

Fax: 02164851499

Web: www.istanbuldogaltas.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İstanbul Doğaltaş, doğaltaş konusunda sektörün önde gelen firmalarından biridir. İstanbul, Beykoz-Çengeldere ve Acarkent deki shoowroomları ile sizlere hizmet vermekteyiz. Deneyimli kadrolarımız sizlerin ihtiyacı olan Doğal taş, traverten ve kültür taş çeşitliliği ile satış, proje ve uygulama konusunda sizlerin taleplerine uygun olarak ölçüm ve projelendirme ile gerçekleştirir.

Doğal taş, traverten ve yapay taş ürünlerimizin uygulama ve döşeme işleri profesyonel ekiplerimizle gerçekleştirilmekte olup mükemmel işçiliğimiz ile duyacağınız memnuniyet bizlerin temel ilkesidir.

Ölçüm ve Projelendirmeyi bizler yapalım sizler sadece Doğal taş, traverten ve kültür taşların renk desen ve ölçülerine karar verin.

Bizde sizlere yaşanılası güzel, estetik mekanlar sunalım…


Ürün ve Hizmetler


Kayrak Taşı
1-3 cm kalınlıktaki doğal kayrak taşı; duvar kaplaması, barbekü, şömine, iç mekan kaplamaları gibi dekoratif amaçlarla kullanılmaktadır. 1 tonu ile 12-13 m2 yüzey kaplanabilmektedir. 4-6 cm kalınlıktaki doğal kayrak taşı; yaya yolları, binek araç yolları, kelebek duvar yapımı, park ve bahçe düzenlemeleri, havuz kenarları, bina su basmanları gibi yerlerde kullanılmaktadır. 1 tonu ile 9-12 m2 yüzey kaplana bilmektedir. 6-10 cm kalınlıktaki kelebek duvar taş; çim arası harçsız olarak veya par
doğaltaş, doğaltaşlar, doğal taş, doğal taşlar, doğal taş uygulama, doğal taş satış, kayrak taşı, kayrak taşları, eski tuğla, harman tuğla, eski tuğlalar, harman tuğlalar, bazalt, traverten taş, traverten, patlatma taş, kültür taşı, yapay taş, ebatlı kayrak taşı, dekoratif taş, dekoratif doğaltaş, granit küp taşı, granit küp taş, bazalt küp taş, bazalt küp taşı, tamburlanmış taş , dolamit, podima, dere taşı, dere taşları, dere çakılı

#doğal taş #kayrak taşı #harman tuğla #traverten #patlatma


Benzer Firmalar