Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » ANKARA Akaryakıt » TEKNOTES Teknolojik Tesis- Hava, Su Dağıtım Üniteleri

TEKNOTES Teknolojik Tesis- Hava, Su Dağıtım Üniteleri


OZANADOLU SAN. SİT. 665. SK. No: 37 OSTİM ANKARA

Telefon1: 00903123958570

Telefon2: 00903123958571

Fax: 00903123958574

Web: www.teknotesltd.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ALMANYA

Teknotes Ltd. Şti., son yönetmelik ve standartlar doğrultusunda, akaryakıt istasyonlarında kullanılan araç lastikleri şişirme ve ölçme ekipmanları üzerine kurmuştur. Hali hazırda tüm Türkiye’de Petrol Ofisi ve Erk Petrol istasyonlarında yaklaşık 1500 adet mamülümüz ‘Hava ve Su Dağıtım Üniteleri’ kullanılmaktadır.

Bünyemizde kurulan Ar-Ge Departmanımız ile ürünlerimiz sürekli geliştirilmekte ve piyasadaki mamüllerimizin analizi yapılabilmektedir. Edindiğimiz bilgi ve tecrübeler ışığında yeni ürünlerimizde imalat plan ve standartları sağlanmaktadır.

Amacımız ileri teknolojiyi yakından izleyerek mekanik ve elektronik cihaz ve sistem gereksinimlerini, en uygun koşullarla karşılamak, sahip olunan bilgi birikimini akaryakıt sektörünün ihtiyaçları için kullanmaktır.

Planlanan hedefler doğrultusunda, 2005 yılı ile genişleyen makine parkımızda ileri teknoloji ürünler müşteriye sunulabilmektedir. Hattımıza eklenen CNC tezgahlarımız ile ürünlerimizde daha yüksek kalite ve çeşitlilik elde edebilmektedir.

TEKNOTES olarak öncelikli hedefimiz müşterilerimizin çözüm ortağı olarak ve faaliyetlerini sürekli geliştirerek alanında en iyilerden olmak ve müşteri memnuniyetini sağlamaktır.


Ürün ve Hizmetler

AKARYAKIT SEKTÖRÜ

# # # # #