Anasayfa » Elektrik Genel » Elektrik elektronik » İSTANBUL Elektrik Genel » EKSEN MÜH. ELK. SAN. TIC. LTD.STI.

EKSEN MÜH. ELK. SAN. TIC. LTD.STI.


Perpa Ticaret Merkezi A - Blok Kat: 11 No: 1479 34384 - Okmeydani / ISTANBULŞişli

Telefon1: 0-212-210 26 12 - 52

Telefon2: 0-212-210 26 94

Fax: 0-212-210 23 50

Web: www.eksproof.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya,İngiltere,İspanya,İtalya,Çin

EX- PROOF ÜRÜNLER

Yanıcı ve patlayıcı gaz ortamlarında ,rafinerilerde,dolum tesislerinde ve buna benzer risk teşkil eden patlayıcı gazın sürekli mevcut olduğu kimya ,ilaç ,boya ,parfüm,fabrikalarında kullanılan Ex-Proof aydınlatma armatürleri ve anahtarları,start stop ve acil stop butonları,Ex-Proof çakar ikaz,siren,telefon ve el fenerleri ,ex -proof kablo rakorları ve bağlantı parçaları, irtibat kutuları ve panolar ,ex-proof tanker topraklama cihazı ,ex proof motorlar. Ex-proof duvar tipi, kanal tipi ,çatı tipi ve santrifüj tipli fanlar stoklu olarak bulunan ürünlerimizin bazılarıdır.

Eksen Mühendislik . Elektrik Sanayi Tic. Ltd. Şti. EX-PROOF ( Alevsızdırmaz ) elektrik malzemeleri . İtalyan COSİME İngiliz PEPERS Firması ile WAROM ve CEAG ATEX sertifikalı ürünlerin Türkiye temsilcisidir. İthalatını yaptığımız tüm ex-proof ürünler ATEX Sertifikalı ve CE Belgelidir.
Ayrıca Coelbo,Helios,,Ostberg,,Tepex,Kromamec Markalı ATEX Sertifikalı CE Normlu ürün satışlarımız vardır bu ürünler dünyanın dört bir yanında kullanılmakta olup teknik destek , ,ve garanti konularında müşterilerimize Avrupa kalitesini sunmanın gururunu taşımaktayız.
Ex-proof fanlar”da ürünün tamamını kapsayan ( motor + pervane komple akuple ) ATEX sertifikalıdır. ) . HELİOS, SODECA ve ÖSTBERG Markalı fanlar stoklu olarak bulunmaktadır.

Eksen Mühendislik geniş ürün yelpazesi ve stoklu ürünleri ile müşterilerimize en iyi hizmeti sunmakta ve gerektiğinde malzeme keşfi, seçimi, montajı ve uygulama alanları belirlenmesi konusunda teknik destek vermeyi sürdürmektedir..

Ersin Yılmaz
EKSEN MÜH. ELK. SAN. TIC. LTD.STI.
Perpa Ticaret Merkezi
A - Blok Kat: 11 No: 1479
34384 - Okmeydani / ISTANBULŞişli VD-3300162429
Tel : +90-212-210 26 12 - 52 - 94
Web: http. // www.eksproof.com
E-mail: ersin@ eksproof.com


Ürün ve Hizmetler


Ex-Proof ürünler
Her türlü ex-proof malzeme ve ürünler için bilgi almak için irtibata geçiniz

#ex-proof armatür,exproof fluoresan #ex-proof fan,exproof anahtar #exproof fiş-priz,eksproof buat #ex-rakorlar,exproof projektör #eksproof malzemeler,ex-proof ürünler


Benzer Firmalar