Çetin sondaj


istiklal mahallesi göktürk sokak no :14

Telefon1: +90 542 728 8760

Telefon2:

Fax: +90 542 728 8760

Web: cetinsondaj.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:50
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 2005 yılında kuruluşundan itibaren öncelikle güvenli, doğru ve dürüst hizmet yermeyi ilke olarak benimsemiştir. Müşteri memnuniyeti devamlı ön planda öngörülmüş, zamanında iş teslimine özen göstererek, kaliteli ve güvenli çalışmadan taviz vermeksizin devam etmektedir. Sondaj Sektöründe özellikle Adana, Mersin, Hatay,Osmaniye,Gaziantep,Diyarbakır,Şanlı Urfa İlleri ve çevrelerinde önemli çalışmalar yapmıştır. Çalışma Bölgemizde Sektörün öncüsü ve lokomotifi olmayı sürdürmektedir.
Her yıl Teknolojik gelişmelere takip ederek makine parkını yenilemiş, özellikle çok sert zeminlerde bile darbeli sistem ile kuyu açmanın ölçüsü ve ileri teknolojiye sahip olmaktadır.

Her Türlü Sulama Tesisleri, Şebeke ,Depo Hidrafor Yapım Projeleri Haritaları, Plan-Profil Ve Hesapları Sağlıklı Olarak Yapılmaktadır. 167 Sayılı Yer Altı Suları Kanunu Na Göre Açılacak Sondaj Kuyuları İçin D.S.İ. Tarafından Alınması Gereken Y.A.S Arama Ve Kullanma Belgelerinin Hazırlanması, Jeoloji Haritalarının Ve Kesitlerinin Çıkarılması, Teknik Sorumluluğunun Üstlenilmesi T.M.M.O Jeoloji Müh. Odasına Onaylatılarak Belgenin Temini, Sondajdan Çıkan Suyun Kullanım Amacına Göre Tahlillerinin Yapılması Gibi Tüm Hizmetler Yapılmaktadır. Suyun kullanımından doğan kirlenmenin deşarjı için gereken kanalizasyon ve arıtma tesisi projeleri itinalı şekilde yapılmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

1 – Jeoloji Ve Jeofizik Yer Altı Suyu Etütleri

2 – Sondaj Kuyusu Açımı

3 – Suyun Kullanımı İçin Gereken Her Türlü Proje

4- Suyun Birikimi İçin Gereken Gölet Ve Sulama Kanalları Projeleri

5 – Kuyu Açımı Ve Kullanımı İçin Gereken Yas Arama Ve Kullanma Belgeleri

6 – Katotik Koruma Projesi,

7 – Yol, Köprü , Menfez Ulaşım Projeleri

8 – Tüm Projelerin Keşiflendirilmesi, Yaklaşık Maliyetlerinin Çıkartılması

9 – Proje Kontrolluk Hizmetleri İçme Suyu İnşaat Taahhütleri

#sondaj,adana sondaj,mersin sondaj #sondaj yer tespiti,kuyu ruhsat tespiti #su sondaj,kuyu temizleme, #şanlı urfa sondaj,diyarbakır sondaj #hatay sondaj


Benzer Firmalar