FIRAT TURİZM


GAZİ MAH.

Telefon1: 03423223157

Telefon2: 03423223158

Fax: 03423229288

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:120 (Yönetici:6 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Firmamız 1996 yılında Gazi Mah. Güceylioğlu Sk. No:27 Ş.Kamil / GAZİANTEP Merkezinde Faaliyetlerine Başlamıştır.

Firmamız Kurulduğu günden Bugüne Kadar Birçok Kamu Kuruluşu Ve Özel Sektörde
Personel Ve Öğrenci Taşımacılığı,Araç Kiralama,Gezi ve Turlarla Hizmet Sunmuş ve Bu Hizmetlerine de Aktif Olarak Devam Etmektedir.

Kurulduğu Günden Bugüne Müşteri Memnuniyetini İlk Planda Tutarak , Hizmet Verdiği Alanlarda Çağdaş,Güvenilir Olmayı Temel ilke Edinmiştir.


Ürün ve Hizmetler

FIRAT TURİZM; Giderek büyüyen yapılanma, müşteri memnuniyeti, kalite politikası farklılığı ve karşılıklı güven neticesinde birçok kuruluşun hizmet ihtiyaçlarını karşılamış ve karşılamayı devam etmeyi hedef edinmiştir. Personel taşımacılığı denildiğinde kaliteyi ve güven akla getiren FIRAT TURİZM güneydoğu bölgesinde mevcut ve potansiyel müşterilerine hizmet vermektedir.

Deneyimli sürücü kadromuz, sayısı 100’ü aşkın seçkin araç filomuz (minibüs, midibüs, otobüs, binek araç, arazi aracı) ve tedarikçimiz ile hizmet vermektedir. Bununla birlikte; şoförlü-şoförsüz, yüksek modelli araçlarımız, D–2 şehirlerarası yetki belgemizle gezi ve organizasyonlarınızda sizlere hizmet vermekten gurur duyar.
Ana faaliyet alanı personel taşımacılığı olan FIRAT TURİZM; eğitimli, dinamik, takım ruhuna sahip çalışanları ve yönetici kadrosu ile verdiği bütün hizmetlerde en iyi olmayı amaçlayan daima yükselmeyi hedeflemektedir.

Firmamız, Üstün Hizmet Anlayışı içinde Disiplinli, Özverili Çalışmalarına 2000’li Yıllarda
(TSE - ISO 9001) Kalite Belgesi, Hizmet Yeterlilik Belgesi Ve İnsan Kaynakları Belgeleri ile Perçinleyerek Yoluna Hep Daha iyi Hizmet Sloganı ile Devam Etmektedir.

#FIRAT #FIRAT TURİZM #FIRAT GAZİANTEP #PERSONEL TAŞIMA #ARAÇ KİRALAMA


Benzer Firmalar