Anasayfa » Oteller » Turizm » ANKARA Oteller » Tesettür Tatil

Tesettür Tatil


Cumhuriyet Mah. Garnizon Caddesi Soykök İşhanı No : 25/105 Polatlı ANKARA

Telefon1: 0312 621 01 45

Telefon2:

Fax: 0312 621 01 45

Web: www.tesetturtatil.net/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:45 (Yönetici:3 | Memur:3 | İşçi:15
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Modern Saraylar aileniz ile birlikte unutamayacağınız tatilleri yaşatmak adına Ekim 2013′te inşaatına başlamış ve Temmuz 2014′te hizmete sunulacaktır.
Modern Saraylar Avsallar Kasabası Kabaçam mevkiinde konumlandırılmıştır. Manavgat Havalimanına 13 km, Gazipaşa Havalimanına 69 km ve Antalya Havalimanına 102 km mesafededir.
12500 m2 alan üzerine kurulan Modern Saraylar tamamiyle yeşil bina konseptinde tasarlanmıştır. Tesisimizde aktivitelerimizin birçoğu tesettür tatiline uygun şekilde bay bayan ayrı inşa edilmektedir. Kalite ve markadan ödün vermeden İslami şartlara uygun yiyecek ve içecekler için artık cüzi meblalara kaliteli tatil aramaya gerek duymayacaksınız. Modern Saraylar isteklerinizin tümünü size sunmak için hazırdır.
Rahatınız ve konforunuz için tüm detayların düşünüldüğü Modern Saraylar’ın, oda ve konaklama özellikleri, yiyecek içecek konsepti, ücretli ve ücretsiz aktiviteleri ve konum, ulaşım bilgisi için web sitemizden bilgi alabilir, rezervasyon ve indirimli oda fiyatları ile ilgili olarak çağrı merkezimizle iletişime geçebilirsiniz.
Bay bayan havuzları ayrı ve alkol satışı bulunmayan islami Oteller ile ilgili olarak en güncel fiyat ve yorumların bulunduğu www.islamitatilyerleri.net web sitemizden bilgi alabilir ve Alternatif islami Tatil seçeneklerimiz için Satış Temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


Tesettür İslami Devre Tatil
1 oda + 1 salon dairelerin 57, 64 ve 78 m2 alanı olup maximum 4 kişi kapasitesi vardır. Dairelerde ebeveyn yatak odası Bulunmaktadır. Tüm daire tiplerinde Amerikan mutfaklı salon, oturma grubu, lcd TV, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, mikro dalga fırın, fön makinesi, makyaj masası, gardolap, ocak, kişi sayısına göre mutfak gereçleri mevcuttur.
islami otel, modern saraylar, modern saraylar alanya, modern saraylar antalya, tesettür otel, Tesettür Tatil, Tesettür Tatil Alanya, Tesettür Tatil Antalya, alanya muhafazakar otel, alkolsüz otel, bay bayan ayrı, bay bayan ayrı havuzlar, modern saraylar alanya, modern saraylar antalya, muhafazakar oteller, Tesettür Tatil, Tesettür Tatil Alanya, Tesettür Tatil Antalya

#tesettür tatil, tesettür otel #islami tatil, islami otel #tesettür islami otel, islami hotel # #


Benzer Firmalar