Anasayfa » Denizcilik » KOCAELİ Denizcilik » ATEK GÖZETİM EKSPERTİZ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ATEK GÖZETİM EKSPERTİZ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ


Gazi M.Kemal Caddesi, Yenisehir Sokak, No:118 Kat 1, IZMIT/KOCAELI/TURKIYE

Telefon1: 02623117902

Telefon2:

Fax: 02623117903

Web: www.atlasgozetim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:arap ülkeleri,avrupa ülkeleri,rusya,ukranya

Atek Gözetim ve Ekspertiz Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. kuruluşuyla birlikte hizmet sektöründe verdiği ve vereceği hizmetler ile uluslararası birlik yasalarından da yararlanarak doğru ve tarafsız varlığını sürdürme gayesindedir.

Atek Gözetim ve Ekspertiz Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. bu doğrultuda, genç, dinamik ve analizci yapısı ile edinmiş olduğu tecrübeyi sizlerle paylaşmayı temel politika olarak belirlemiştir. Yapabileceklerimiz, öngörülerimiz her zaman hizmetin en iyi kalitede olabilmesi amacını taşımakta ve bu paylaşımın yüceltici gücünü içermektedir.

Varlığımızın temel ilkelerini sizlerle paylaşabilmek ve birlikte en iyi çözümleri geliştirebilmek için her zaman ve her yerde göreve hazır olduğumuzu vurgular, çalışmalarınızın yakın takipçisi olduğumuzu bildiririz.

2006 yılında Uluslar arası bağımsız bir gözetim firması olarak kurulan Atek Gözetim ve Ekspertiz Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Türkiye`de Dış Ticaret Müsteşarlığında tescil edilmiştir. Şirketimizin genel merkezi İzmit-Kocaeli`nde bulunmaktadır ve Teknik ve Operasyon birimimiz bu adreste iş emirlerinizi beklemektedir. Atek Gözetim ve Ekspertiz Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. ilerleyen tekonoloji ve dış pazara uyumlu yapılan ithalat ya da ihracat anlaşmalarında görev alacak deneyimli ve dinamik ekibiyle yarına hazırdır.


Ürün ve Hizmetler

Atek gözetim ve ekspertiz hizmetleri olarak aşığıda belirtilen çeşitli konularda ithalat ve ihracat işlemlerinde , yurtiçinde ve yurtdışında gözetim ve ekspertiz hizmetleri sağlamaktayız.

-Yükleme öncesi numune alma ve stok kontrolü
-Kargo Gözetimi
-Kalite ve Miktar Gözetimi
-Kantarla Ağırlık Tesbiti
-Draft Survey
-Bunker Survey
-Numune Alma
-Fiziksel Testler

#deniz taşımacılığı #ithalat #ihracat #gözetim #


Benzer Firmalar