Anasayfa » Yangın Söndürme » Güvenlik » İSTANBUL Yangın Söndürme » İnterform Yangın Söndürme ve Güvenlik Sistemleri

İnterform Yangın Söndürme ve Güvenlik Sistemleri


saraçlar sanayi sitesi 3. blok no.8 ikitelli / istanbul

Telefon1: 02124518616

Telefon2:

Fax: 02124518616

Web: www.interformyangin.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA

İnterform Yangın Söndürme ve Güvenlik Sistemleri, Kalite ve güvenceyi ilke edinen, uzun yıllardır ilkesinden vazgeçmeden bu sektörde hizmek vermektedir. Biz İnterform Yangın olarak değişik ürün yelpazesiyle hertürlü ihtiyaca cevap verecek mamülleri sunmaktan mutluluk duyarız.

Cihazlarımızın bakım ve onarımı teknolojik yenilikleri yakından takip eden teknik elemanlarca gerçekleştirilmekte ve yenilikler size en kısa ve doğru biçimde ulaştırılmaktadır. Yıllardır tüketiciye sağlıklı ve güvenilir ürünler sunmayı ilke edinen İnterform Yangın bundan sonra toplumumuzun güvenilir bir yaşam sürdürebilmesi için görev edindiği çalışmalarını daha da ileriye götürerek devam edecektir.

Servis sahamız hakkında;

İnterform Yangın kalitesi yanı sıra sağlamış olduğu gerek teknik gerekse müşteri temsilciliği bakımından geniş bir ağa sahiptir. Mobil servis araçları ile İnterform Yangın satış sonrasıda hizmetinde de öncüdür.


Ürün ve Hizmetler


6 kg yangın söndürme cihazı
6 kg kuru kimyevi tozlu yangın söndürme cihazı
1-Yangın Söndürme CihazlarıKuru Kimyevi TozluFoam KöpüklüPotasyum Karbonat & CQ2 ( Karbondioksitli )2-Yangın Dolapları3-Yangın Kapıları4-Yangın Merdivenleri5-Yangın Algılama ve Alarm Sistemleri6-Yangın Sipring Sistemleri7-Otomatik Davlumbaz Söndürme Sistemleri8-Işıklı Acil Aydınlatma Armatürleri ve Yönlendirme Levhaları9-Fosforlu Yer Çizim Boyaları10-Acil Durum Kat Tahliye Planları11-Kamera Güvenlik Sistemleri

#yangın tüpü dolumu #yangın dolabı montajı #yangın hattı duman dedektörü kurulumu #spring sistemi kurulumu #yangın merdiveni


Benzer Firmalar