Anasayfa » Oto bakım onarım » Otomotiv ve Yan Sanayi » İZMİR Oto bakım onarım » Buluç Oto - İzmir Özel Tata Servisi

Buluç Oto - İzmir Özel Tata Servisi


4038 Sk. No.1/1 Kaymakkuyu Karabağlar-İZMİR

Telefon1: 0537 575 24 37

Telefon2: 0532 692 38 79

Fax:

Web: www.bulucoto.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Güler Yüz;
Güler yüzlü hizmet anlayışı içerisinde alanında uzman kadromuzla aracınızın tüm ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Amacımız; daha iyi bir fiyatlandırma ile kalite bilincini önemseyerek sizlerinde yüzünüzde o tebessümü görmektir. Biz tercih edilen olmayı hedefliyoruz.

Ekip Çalışması;
Ekibimiz, Tata firması tarafından eğitim aşamasından geçerek tecrübe kazanan personellerden oluşmaktadır. Tecrübe ve deneyimlerini sizin memnuniyetinizi kazanmak adına hizmet vermeyi amaç edinen Buluç Oto`da sizleri müşterimiz olarak görmekten mutluluk duyarız.

Kaliteli Hizmet;
Tata markalı araçlar üzerinde deneyimli ekibimizle bakım, onarım ve değişim işlemleriniz itinalı olarak yapılmaktadır. Buluç Oto olarak kalite önceliği esas alınan ve en iyi şekilde hizmet verilen servisimizde sizlerin memnuniyeti bizim için daima önemlidir.
Buluç Oto - İzmir Özel Tata Servisi


Ürün ve Hizmetler

Periyodik Bakım;
Yakıt ekonomisi, araç ömrü ve emniyetli bir sürüş keyfi için Tata markalı araçlarınızın periyodik bakımlarını Buluç Oto garantisiyle üstleniyoruz.

Yedek Parça;
Tata araçlarınızın motor, filtre, aydınlatma, fren, şanzıman, debriyaj, rulman, elektrik, kaporta, soğutma, kayış grubu ve aracınızın ihtiyacı olan tüm gerekli yedek parçaları mevcut olup bakım-onarım işlemleri özenle uygulanmaktadır.

Modeller;
Servisimizde Indica, Indigo, Manza, Vista, Safari, Telcoline ve Xenon model Tata araçlarınızın tüm bakım-onarım işleri yapılmaktadır. Mekanik, boya, kaporta, elektrik ve tüm yedek parça temini sağlayan Buluç Oto, memnun müşteri anlayışını benimseyerek uzman ekibiyle tüm ihtiyaçlarınıza cevap vermektedir.

#tata servisi #izmir tata #özel servis #tata servis #bluç oto


Benzer Firmalar