Serüven Akademi


Merdivenköy Mah. Bora Sok. Nida Kule İş Merkezi, No: 1, K: 7 34732, Kadıköy / İSTANBUL

Telefon1: 0216 468 88 77

Telefon2:

Fax: 0216 468 88 01

Web: www.seruvenakademi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Serüven Akademi, afet ve acil durum yönetimi alanında eğitim çalışmaları, danışmanlık hizmetleri, proje yönetimi ve bilimsel araştırma konularında faaliyet göstermektedir.

Serüven Akademi, başta afet ve acil durumlar olmak üzere; ilkyardım, iş sağlığı ve güvenliği, kalite yönetim sistemleri, çevre ve enerji alanlarının yanı sıra kurumsal gelişim alanında eğitimler vermektedir. Bireylerde farkındalık oluşturmayı hedefleyen eğitim programlarımız ile kişilerin bilinçlenmesi ve uzmanlık kazanmaları sağlanırken kurumsal kapasitenin de yükseltilmesi amaçlanmaktadır.

Şirketlerin afet ve acil durumlara hazırlanması amacıyla acil durum planlarının geliştirilmesi, acil durum ekiplerinin oluşturulması, tatbikatların organize edilmesi, şirketin risk analizi ve değerlendirmesinin gerçekleştirilmesi konularında hizmet etmekteyiz.

Serüven Akademi olarak kurumsal ihtiyaçlarınıza cevap verecek bilimsel araştırma ve proje çalışmalarımızla size özel çözümler sunuyoruz.


Ürün ve Hizmetler


Safepack Afet Çantası - Temel-I
SAFEPACK AFET ÇANTASI Safepack Temel-I bir kişi için üç günlük ihtiyacı karşılayacak temel malzemeleri içerir. GIDA Çabuk Erişte (Mantarlı Tavuk Aromalı ve Baharatlı Sığır Eti çeşitleriyle) x 3 adet Grissini x 3 adet Snickers Çikolata x 3 adet HİJYEN PAKETİ Sabun x 1 adet Diş Fırçası x 1 adet Diş Macunu x 1 adet Kâğıt Mendil x 1 adet Islak Mendil x 1 adet Lateks Eldiven x 3 çift Çöp Torbası – Büyük Boy (65x80cm) x 10 adet OLMAZSA OLMAZLAR El Feneri (9 LED, 10.000
Safepack Afet Çantası - Temel- II
SAFEPACK AFET ÇANTASI Safepack Temel-II iki kişi için üç günlük ihtiyacı karşılayacak temel malzemeleri içerir. GIDA Çabuk Erişte (Mantarlı Tavuk Aromalı ve Baharatlı Sığır Eti çeşitleriyle) x 6 adet Grissini x 6 adet Snickers Çikolata x 6 adet HİJYEN PAKETİ Sabun x 2 adet Diş Fırçası x 2 adet Diş Macunu x 2 adet Kâğıt Mendil x 2 adet Islak Mendil x 2 adet Lateks Eldiven x 6 çift Çöp Torbası – Büyük Boy (65x80cm) x 10 adet OLMAZSA OLMAZLAR El Feneri (9 LED, 10.00
Şirketlerin afet ve acil durumlara hazırlanması amacıyla acil durum planlarının geliştirilmesi, acil durum ekiplerinin oluşturulması, tatbikatların organize edilmesi, şirketin risk analizi ve değerlendirmesinin gerçekleştirilmesi konularında hizmet etmekteyiz.

#eğitim, danışmanlık #afet, acil durum #risk analizi, acil durum planı #tatbikat, organizasyon, proje yönetimi #iş sağlığı ve güvenliği, kurumsal gelişim


Benzer Firmalar