Anasayfa » Barkod Sistemleri » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » KOCAELİ Barkod Sistemleri » Kodeks Barkod l Barkod Yazıcı,Okuyucu, Etiket, Ribon, Kuşe Etiket

Kodeks Barkod l Barkod Yazıcı,Okuyucu, Etiket, Ribon, Kuşe Etiket


Güzeller Mah. Bahar Cad. No:42/a

Telefon1: 0.262 641 41 69

Telefon2:

Fax: 0.262 644 02 61

Web: www.kodeksbarkod.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:4 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Kodeks Barkod Sistemleri, sektörde bir çok müşteriye 9 yıldır hizmet vermiş bir ekip tarafından kurulmuştur. Kurumsal proje hizmetleri sunan Kodmark bilgi ve tecrübelerini müşterileri ile paylaşmayı amaç edinmiştir.
Bir çok ürüne teknik servis, yedek parça ve sarf malzemeleri sağlayan firmamız müşteri odaklı hizmet anlayışı ile bir çok platformda destek sağlamaktadır. Müşterilerimizin isteklerine hızlı reaksiyon vererek iş verimliliğini aksatmamak birinci hedefimizdir.
Hizmet verdiğimiz alanlar barkod donanımları, otomatik etiketleme makinaları, baskılı ve baskısız kendinden yapışkanlı etiketler ve ribonlar olmak üzere teknik destek ve kurulum hizmetleri de sağlamaktayız


Ürün ve Hizmetler

Barkod yazıcı ve barkod etiket ürünleri tedarikçisi olan firmamız renkli ve renksiz baskılı ve baskısız etiket satışı yapmaktadır. Ayrıca Barkod Yazıcı, Barkod Okuyucu ve El Terminali Satışı Yapmaktadır.

#barkod yazıcı #barkod okuyucu #barkod etiketi #wax ribon #el terminali


Benzer Firmalar