GÜVEN EXSPRESS DAĞITIM


Altınşehir Mah. Çiğdem Sok. 16/A Ümraniye - İstanbul

Telefon1: 02165082118

Telefon2: 02165082119

Fax: 2165082119

Web: www.guvenkurye.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:26
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Vizyon

Toplu dağıtım ve kurye ve kargo hizmetlerini müşteri beklentileri dogrultusunda geliştirmek ve müşteriye artı (+)degerler Katmak…
Misyon

Türkiye`deki en mükemmel kuryecilik deneyimini yaşatmak ve müşterilerine büyük memnuniyet yaşatmak ve sektörün lideri olmak..
Müşteri Memnuniyeti

Müşteri memnuniyeti, bizim birinci amacımızdır. Bu memnuniyeti profesyonel kadromuzla her geçen gün güçlendirdiğimiz sistemimiz ile sağlamaktayız. Disiplin ve ciddiyetin önemsendiği saygı ve hoşgörü ile perçinlendiği çalışma ortamımızda verdiğimiz hizmetten sizlerinde yararlanmasını arzu ediyoruz.
Faaliyetlerimiz

Türkiye Genelinde Profesyonel Broşür Dağıtımı, Her Türlü Toplu Zarf, Dergi, Fatura, Bülten, El İlanı, Katalog, Tebrik ve Davetiye Dağıtımları, Kitap, İnsert, Promosyon Ürünleri, Süreli ve Süresiz Yayınların Dağıtımı, Yerel Gazete Dağıtımı, Fuar Davetiyeleri...
ÜCRETSİZ DAĞITIM ÖNCESİ EK HİZMETLER:

Dağıtım öncesi, zarflama, jelatinleme, zımbalama, etiketleme, adres etiketi dökümü ve her türlü ambalajlama/gönderileri dağıtıma hazır hale getirme işlemleri operasyon ekibimizce ücretsiz olarak yapılmaktadır.
Türkiye Genelindeki Tüm Toplu Gönderileriniz İçin Fiyat Teklifi İsteyiniz


Ürün ve Hizmetler


DAĞITIM
Ücretlendirmede 5 değişkene bakarız. Dağıtılacak olan Malzemenin Boyutu, Sayfa sayısı, Dağıtılacak Bölge, Dağıtım Şekli, Dağıtım Süresi. Bu nedenle fiyat almak için bize projeden bahsetmeniz gerekir. Bir fikriniz yoksa, biz de yardımcı olabilir, tecrübelerimizi sizinle paylaşabiliriz. Daha Detaylı Bilgi ve Fiyat Teklifi İçin Bizi Arayınız! ADRES : Altınşehir Mah. Çiğdem Sok. 16/A Ümraniye - İstanbul TELEFON: (0216) 508 21 18 PBX FAKS: (0216) 508 21 19 EMAİL:
% 100 GÜVENLİ - % 100 GARANTİ

PROFESYONEL BROŞÜR DAĞITIMI

-Broşür Dağıtımlarınız adresinizden 7/24 `Teslim Alma Belgesi` ile teslim alınır.
-Teslim Alma Belgesinde; Dağıtımın adeti, bölgeleri, süresi, dağıtım şekli yazar.
-İş alımı yapan personelimiz, broşürlerinizi ilgili şubemize teslim eder. Ve, Teslim Alma Belgesindeki bilgiler doğrultusunda dağıtım süreci başlar.
-Dağıtım öncesi uygulanması gereken ek bir hizmet sözkonusu ise (Katlama, Zımbalama vs) Operasyon ekibimiz tarafından bu işlemler gerçekleştirilir.
-Dağıtıma hazır hale getirilen Broşürler, Dağıtım birimine Teslim Edilir.
-Dağıtım biriminin başındaki Bölge Şefleri, dağıtım için gerekli sayıda ekipleri oluşturur ve her ekip başına, o işe özel bir ekip şefi tayin eder!
-Broşürlerin dağıtım şekline göre ekip şeflerimizin kontrolünde ve yönlendirmeleri ile dağıtım yapılır.
-Dağıtım başladığı andan itibaren, kuryeler üzerlerinde taşıdıkları, cihazlarına tüm dağıtım bilgilerini girerler (apartman adı, no.su sokak, cadde adları, işyeri ise işyerleri ismi ve tel no.ları, araç dağıtımları ise plaka no.ları, alınır.
-En alt kadrodan en üstüne kadar personel doğrudan birbine bağlı olarak çalışmakta ve her çalışan bir altındakini kontrol ve denetim yetkisindedir.
ÖRNEK BROŞÜR DAĞITIM SEÇENEKLERİ

EV VE İŞYERLERİNE YAPILAN DAĞITIMLAR;

- Konutlara dağıtılan broşürler apartmanların DAİRE Kapı altlarına birer adet bırakılmak sureti ile yapılır.
- Apartman kapı altlarına veya girişlerine veya posta kutularına asla ve asla broşür dağıtımı yapılmaz!
- `Daire kapı altı` şeklinde yapılan dağıtımlarda alınan işin adeti kadar, aynı sayıda konuta girilmiş ve dağıtım 1 adet dahi broşür ziyan edilmeden tamamlanmış olur ve broşür dağıtımlarından alınabilecek en iyi talep de yine bu şekilde olmaktadır. Ayrıca broşürleriniz evlerin içersine kadar girdiğinden dolayı talep süresi de, talep oranı da daha uzun süreli olacaktır!
- Konutlara dağıtım yapılırken broşürün içeriğine de uygun olan yerlere dağıtım yapılmasına itina gösterilir.
- İş yerlerine yapılacak olan dağıtımlar ise işverenin isteği doğrultusunda kartvizit toplanarak da dağıtım yapılır.
SABİT NOKTA DAĞITIMLARI;

İnsan trafiğinin yoğun olduğu cadde, meydan, alışveriş merkezi girişi ve benzeri noktalarda broşürün insanlara elden verildiği dağıtım şeklidir.
Sabit nokta dağıtımları, isteğe göre ve broşürün içeriğine göre en uygun noktalarda ve en uygun saatlerde, uzman ekibimiz tarafından dağıtıma başlandığı andan itibaren beklenenin üzerinde talep almak mümkündür.
Sabit nokta dağıtımlarında kişilerin yerlere atabileceği broşürler şayet temiz haldeler ise, dağıtım yapan personelimiz tarafından yerden alınır ve bir başka kişiye tekrar verilir.
Dershane broşürleri istenilen okul önleri ve pek çok okulun içlerine girerekte dağıtım yapılır ve okullarda yapılacak bu tarz dağıtımlar sabit nokta dağıtımı olarak sayılır.
Sadece belli bir yada bir kaç sektöre hitap eden broşürlerde gerekirse Ayrıntılı Raporlu olarak dağıtılır.
Sab

#kargo #dağıtım #posta #dergi #


Benzer Firmalar