Anasayfa » Güvenlik Hizmetleri » Güvenlik » İSTANBUL Güvenlik Hizmetleri » SMF KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ

SMF KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ


Sadabat Cad. No:38 Kat:3

Telefon1: 02123210334

Telefon2:

Fax: 02123210340

Web: www.smfguvenlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İstanbul’da SMF Özel Güvenlik Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti. olarak 2006 yılında kurulan firmamız, eğitim sektöründe kendini kanıtlamış ve Türkiye çapında pek çok eğitim projesine imza atmıştır. Eğitim konusundaki bu yetkinliğimiz ve verdiğimiz hizmetten memnun kalınması neticesinde fiziki güvenliğe de adım atmamız yönünde talepler artmıştır.
2013 yılı sonu itibari ile kadrolarımızı genişleterek, gerek projeler gerekse de personel bazında özel güvenlik sektörüne hakim; en az 10 yıllık tecrübesi olan personelimiz ile yabancısı olmadığımız koruma ve güvenlik sektörünün bu etabını da bünyemize kattık.
Kopyalanabilen hizmetler dünyasında, kopyalanamayan çalışanın bilgi, beceri ve motivasyonu ile yükseleceğimizin bilinci ile; aynı zamanda birer eğitimci olan, üniversite mezunu; eğitimlerinde derece sahibi kurucu, yönetici ve müdürlerimizin bu farklılığı her daim görüyor olması ile bu kararı aldık.
SECURITY MAX., bu bilinçten hareketle birlikte bulunabileceğimiz her türlü işbirliğinde, sektördeki farklılığınızı ortaya çıkaracak şekilde başarılarınızda ortak olmayı hedeflemiştir.
Başarılması gereken, hayallerinizi şimdi sonuç almanızı sağlayacak biçimde; önünüze çıkan fırsatları en iyi şekilde değerlendirerek organize etmenizdir. Başarılması gereken, işin pürüzsüzce akmasını sağlamaktır.
SECURITY MAX., hayatınızı ve işinizdeki zamanı en iyi şekilde kullanmanız için sizlerin yanında olmayı tercih ettiğimiz mükemmel bir disiplinler bütünüdür. Sizi, başarılı ve güvende kılar.


Ürün ve Hizmetler


TÜM KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ
SİTE GÜVENLİK HİZMETLERİ OKUL GÜVENLİK HİZMETLERİ ÜNİVERSİTE GÜVENLİK HİZMETLERİ AVM GÜVENLİĞİ - MAĞAZA GÜVENLİK HİZMETLERİ BELEDİYE GÜVENLİK HİZMETLERİ ŞANTİYE GÜVENLİK HİZMETLERİ KONSOLOSLUK GÜVENLİK HİZMETLERİ BANKA GÜVENLİK HİZMETLERİ OTEL GÜVENLİK HİZMETLERİ HASTANE GÜVENLİK HİZMETLERİ MARİNA GÜVENLİK HİZMETLERİ - GEMİ GÜVENLİĞİ MARKET GÜVENLİK HİZMETLERİ STAD GÜVENLİK HİZMETLERİ - SPOR TESİS GÜVENLİĞİ ENDÜSTRİYEL TESİS , DEPO , BİNA, FABRİKA GÜVENLİK HİZMETLERİ
SİTE GÜVENLİK HİZMETLERİ
OKUL GÜVENLİK HİZMETLERİ
ÜNİVERSİTE GÜVENLİK HİZMETLERİ
AVM GÜVENLİĞİ - MAĞAZA GÜVENLİK HİZMETLERİ
BELEDİYE GÜVENLİK HİZMETLERİ
ŞANTİYE GÜVENLİK HİZMETLERİ
KONSOLOSLUK GÜVENLİK HİZMETLERİ
BANKA GÜVENLİK HİZMETLERİ
OTEL GÜVENLİK HİZMETLERİ
HASTANE GÜVENLİK HİZMETLERİ
MARİNA GÜVENLİK HİZMETLERİ - GEMİ GÜVENLİĞİ
MARKET GÜVENLİK HİZMETLERİ
STAD GÜVENLİK HİZMETLERİ - SPOR TESİS GÜVENLİĞİ
ENDÜSTRİYEL TESİS , DEPO , BİNA, FABRİKA GÜVENLİK HİZMETLERİ
HOLDING GÜVENLİĞİ - PLAZA GÜVENLİĞİ
KONUT KORUMA - KİŞİ KORUMA
TERMİNAL, OTOPARK, ULAŞIM ARAÇLARI GÜVENLİK HİZMETLERİ
TOPLANTI, KONSER, FUAR , KONGRE VE SERGİLER İLE TÜM ÖZEL GÜN VE GECELERDE GEÇİCİ ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİ
SPOR ORGANİZASYONLARINDA SAHA , SALON VB. ALAN TÜM SALON - STAD GÜVENLİK HİZMETLERİ ve tüm danışmanlık – denetleme hizmet sağlayıcısıyız.

#koruma güvenlik #konser maç #denetim danışmanlık #risk analizi #yakın koruma


Benzer Firmalar