RÜZGAR İLAÇLAMA


Mehmet Akif Cd. 1. Sk. No: 24 Emek İş Merkezi

Telefon1: 0212 210 45 64

Telefon2:

Fax: 2126539874

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:150 (Yönetici:5 | Memur:1 | İşçi:40
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Rüzgar ilaçlama şirketi olarak 1994 yılından bu yana tüm haşere ve kemirgenler ile mücadelemizde gerekli bilgi ve tecrübeye sahip uzman kişiler ile oluşturulmuş kadro ile sizlerleyiz. Tüm dünyada haşere savaşında mücadele vermekteyiz. Eğitilmiş iş performansı yüksek olan tecrübe sahibi kişilerle sizlere en güzel hizmeti sunmaktayız.

Böcek ilaçlama sektöründeki ilerlemeleri takip eden firmamız ruhsat sahipli olup sağlık bakanlığına onaylıdır. İlaçta geliştirdiği uygulamalarını halkın yararına olacak şekilde halkın sağlığını tehlikeye atmaksızın kontrol uzman ekipleri eşliğinde hareket eden tecrübeli bir firmadır. En temel amacımız halkımıza sağlıklı hijyenik ortamlarda yaşama imkanı sunmak ve günlük yaşantınızı refah düzeyine ulaştırmaktır. Merdiven altı olarak adlandırdığımız pek çok şirket korsan olarak tamamı ile sağlıksız ilaçlar üreterek insan sağlığını hiçe sayan firmalar vardır.

Bu ilaçlama firmaları tarafından yardım alınmaması adına şirketimiz kimsenin bütçesini sarsmayacak ekonomik şartlar dahilin de sizlerin yanındadır.


Ürün ve Hizmetler

Rüzgar ilaçlama şirketi olarak tüm zararlı haşerelere karşı 7/24 istanbul, izmir, bursa, kocaeli illerinde böcek ilaçlama hizmeti veriyoruz.

#ilaçlama #böcek ilaçlama #haşere ilaçlama #pire ilaçlama #fare ilaçlama


Benzer Firmalar