Ünlü Halı Yıkama


feritselim paşa cad

Telefon1: 0212 933 63 65

Telefon2:

Fax: 0212 933 63 65

Web: www.unluhaliyikama.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Halı yıkama firmaları genellikle büyük şehirlerde daha fazladır ve her geçen gün artmaktadır. Bunun nedeni ise halı yıkama işlerinin oldukça büyük piyasası ve müşterisi olmasıdır.

Yaz aylarında halıların temiz olması oldukça önemlidir. Kışın kirlenen halılar yaz mevsiminde temizlenmektedir. Yaz aylarında halıların daha çabuk kuruması ve daha az kirlenmesi yönünden oldukça önemlidir. Yaz aylarında müşteri çekmek isteyen halı yıkama firmaları broşürler ve çeşitli reklam araçları ile müşterilerinin dikkatini çekmeye çalışmaktadır.

Bahçelievler halı yıkama sektöründe de firmamız sizler için hizmet vermekte olup, tüm taleplerinizi dikkate almakta ve halılarınızı derinlemesine bir temizliğe tabi tutmaktadır.

Bizimle çalışmış olmaktan mutluluk duyacağınıza ve herkese bizi önerecek kadar çalışmamızdan memnun kalacağınıza emin olabilirsiniz. Bahçelievler halı yıkama firmaları arasından bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz.


Ürün ve Hizmetler


Halı yıkama
Halı yıkama firmaları genellikle büyük şehirlerde daha fazladır ve her geçen gün artmaktadır. Bunun nedeni ise halı yıkama işlerinin oldukça büyük piyasası ve müşterisi olmasıdır. Yaz aylarında halıların temiz olması oldukça önemlidir. Kışın kirlenen halılar yaz mevsiminde temizlenmektedir. Yaz aylarında halıların daha çabuk kuruması ve daha az kirlenmesi yönünden oldukça önemlidir. Yaz aylarında müşteri çekmek isteyen halı yıkama firmaları broşürler ve çeşitli reklam araçları ile müşterileri
halı yıkama fabrikası, halı yıkama

#halı yıkama # # # #


Benzer Firmalar