Z GÜVENLİK HİZMETLERİ


çamlık çeşme sokak no:8/1

Telefon1: 0850 333 99 79

Telefon2: 0212 709 99 79

Fax:

Web: www.alarmkamerafiyatlari.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:27 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Z Güvenlik Hizmetleri,

Elektronik güvenlik ve otomasyon konusunda hizmet vermektedir. Elektronik güvenlik çözümlerini baştan sona, proje, danışmanlık, kurulum, ürün sağlama, servis hizmetleriyle değerlendirerek müşterilerimize en kaliteli hizmetleri vermeyi ve müşterilerimizin uzun süreli çözüm ortağı olmayı hedeflemektedir.



Ürün ve Hizmetler


DSC HIRSIZ ALARM SİSTEMİ
MONTAJ DAHİL FİYATDIR. ÜRÜN ADET VE BİLGİLERİ 1 Adet Alarm Paneli 1 Adet Şifre Paneli 1 Adet Harici Siren 1 Adet Pır Dedektör 1 Adet Manyetik Kapı Kontağı 1 Adet Akü 1 Adet Trafo 50 mt DT8 Alarm Kablosu Türkiye genelinden ürünler ve diğer tüm konularla ilgili 0212 709 99 79 numaralı hattı 7/24 arayarak danışman arkadaşlarımızdan bilgi alabilirsiniz.
Hizmetlerimiz ;Montaj Hizmetleri : Müşterilerimiz talepleri doğrultusundaki ürünlerin yerinde kablolama alt yapısı ile montaj uygulamasını sağlamak.Servis Hizmetleri : İşletmelerin taleplerine göre arızaların giderilmesi ya da ilave birtakım çalışmaların yapılmasıdır. Bu süreç, işletme yetkililerinin servisimize ulaşmasından sonra, arızanın ya da yapılacak ilave çalışmanın durumuna göre belirlenecek bir zamanda işletilir. Teknik servis personelimiz talebe cevap vermek amacıyla işletmeye belirlenen sürede yerinde teknik destek vermek için ulaşır. Bakım anlaşması hizmetleri ; İşletmelerde bulunan elektronik güvenlik sistemleri ve buna bağlı donanımlar ile kablo altyapısı belirlenen şartlar doğrultusunda yapılan sözleşme ile servis ve danışmanlık hizmetleri konusunda garanti altına alınmış olunur. Bu sözleşme şartları, kurumda kullanılan altyapıya göre hazırlanarak donanım (parça) hariç ya da donanım dahil olarak yapılabilmektedir.E Ticaret Hizmetleri : Alarmkamerafiyatlari.com Z Güvenlik hizmetleri’nin 2014 yılında faaliyete geçen elektronik güvenlik sistemlerine yönelik e-ticaret platformudur.Alarmkamerafiyatlari.com güvenlik sistemi ihtiyacı olan kişi, kurum ve kuruluşlara, toptan fiyatlarla sayısız ürün ve malzeme seçeneklerini satın alabilecekleri, teknik servis personeline gerek olmadan hazır kurulum setlerle kendi sistemlerini oluşturabilecekleri, geniş bir alan sunmaktadır.

#alarm kamera #elektronik güvenlik #bebek kamera #hırsız alarm #cctv kamera


Benzer Firmalar