Etkinlik Bilgisayar


İstoç 17.ada no:116 Mahmutbey - İSTANBUL

Telefon1: 0850 228 7574

Telefon2:

Fax: 0850 228 7574

Web: www.etkinlikbilgisayar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Etkinlik Bilgisayar, sektöre yenilikçi ve farklı bakış açısıyla hizmet vermeyi amaçlayan, kısa süre içinde kendini sektöre ve müşterilerine kanıtlamış genç, dinamik ve çalışkan bir ekipten oluşan bir yapıdır. Bu bağlamda Etkinlik Bilgisayarı sıradan kiralama firmalarından ayıran en büyük özelliği ise devamlı değişen teknoloji ve gündeme göre kendini yenilemesi olmuştur.

Nitekim, sadece kiralama olarak hizmet vermek değil kendi içinde ki yazılım ve teknik personeli sayesinde, ihtiyaçlar doğrultusunda etkinlik sektörü yada ihtiyaçlarınıza yönelik katma değerli hizmetler üreten bir dinamo haline gelmiştir.

Buradan yola çıkacak olursak klasik çalışma anlayışından arınarak BİLİŞİM tarafında ihtiyaca yönelik şekil alan bir yapımız var olmuştur.


Ürün ve Hizmetler


notebook kiralama, ipad kiralama
Etkinlik Bilgisayar ailesi olarak ihtiyaçlarınıza yönelik notebook kiralamalarında, Açılışlarda, kongrelerde, etkinliklerde, toplantılarınızda yani tüm ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda kullanılabilecek, Normal ve Yüksek kapasiteleri notebooklarımız size işinizdeki kolaylık sağlayacağı gibi, uygun seçenekli fiyatları ile artık daha kabul edilebilir bir yapıda sizlere sunulacaktır. Tüm ürünlerimiz minimum İ5 segmentinde olup, Tüm Dünyada marka değeri de bir o kadar yüksek olan ürünleri kiralama
notebook kiralama, ipad kiralama, yazıcı kiralama, printer kiralama, kiosk kiralama, dokunmatik ekran kiralama, etkinlik aktiviteleri, etkinlik oyunları, indor ve outdor aktiviteler, videowall kiralama

#notebook kiralama #ipad kiralama # # #


Benzer Firmalar