METAL PLASTİK LTD.ŞTİ.


akdeniz san.sit.5051.sk. no:20

Telefon1: 0 533 285 01 82

Telefon2: 0 242 221 31 26

Fax: 0 242 221 64 54

Web: www.metalplastikltd.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ekim 1997 tarihi itibariyle, Plastik panjur,Alüminyum doğrama, PVC doğrama, Jaluzi,Sineklik,Asmatavan, Duşakabin,Çelik konsüriksiyon imalat ve satış faaliyetlerine başlayan Metal plastik san.tic.ltd.şti. hizmet verdiği sektörleri sürekli genişleterek müşteri memnuniyeti, servis hizmetleri ve kaliteden ödün vermeden kurumsal firma olma yolunda kararlı adımlarla ilerlemektedir.
Müşteri talepleri doğrultusunda ADOPEN marka desteği ile 400m2 lik düzenli atölyesinde eksiksiz makine parkı ile modern üretim gerçekleştirmektedir.
Her defasında ulaştığımız seviyeyi iyileştirmek ilkesini benimseyen Metal plastik sürekli aldığı KOSGEB destekleriyle ile katıldığı yurt içi fuar organisazyonları ile bölgemizde hizmet verme kararlılığımızı bayilik temsilcilerimiz ile oluşturmaktadır.
Firmamızın emtia konusu; her türlü alüminyum, demir ve plastik hammaddenin işlenerek pazarlanması satışı şirketimizin iştigal konusudur. Alüminyum doğrama plastik doğrama (PVC) , asma tavan, jaluzi, sineklik , motorlu panjur , endüstriyel kapı , sensörlü kapı , fotosel kapı , bariyer , katlanır cam balkon imalat ve satışı gerçekleştirilir.

Olgaç KAYMAK


Ürün ve Hizmetler


plastik kapı ve pencere
pvc esaslı kapı
her türlü alüminyum, demir ve plastik hammaddenin işlenerek pazarlanması satışı şirketimizin iştigal konusudur. Alüminyum doğrama plastik doğrama (PVC) , asma tavan, jaluzi, sineklik , motorlu panjur , endüstriyel kapı , sensörlü kapı , fotosel kapı , bariyer , katlanır cam balkon imalat ve satışı gerçekleştirilir.

#panjur #pvc #plastik doğrama #alüminyum #sineklik


Benzer Firmalar