Dentsuadiye


Bağdat Caddesi No:427/1

Telefon1: 0216 372 55 15

Telefon2:

Fax: 0216 372 55 15

Web: www.dentsuadiye.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Dentsuadiye, 2010 yılından bugüne kadar Anadolu Yakasının en nezih semtlerinden biri olan Bağdat Caddesi’nde diş tedavi ve estetiğine yönelik hizmetlerini gerçekleştirmektedir. Kurumumuzda implant, protez, invisilang, ve diş beyazlatma tedavileri uzman hekim kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışı ile gerçekleşmektedir.

Diş tedavileri artık ileri teknoloji ile en kısa sürede sağlıklı ve estetik gülümsemeyi kişiye rahatlıkla kazandırabiliyor. Burada önemli olan iyi teknoloji ile doğru ve kaliteli hizmeti verebilmek.

Dentsuadiye Kliniği olarak amacımız profesyonel hizmet anlayışımız ile siz değerli misafirlerimizi sağlıklı ve estetik gülümsemenize kavuşturmaktır. Bu amaçla ulusal ve uluslararası hizmet ağını genişletip ağız ve diş sağlığında en iyi kliniklerden biri olmak adına en iyi hekim kadromuzla sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız.


Ürün ve Hizmetler

implant, porselen lamina, protez uzmanı, zirkonyum diş, diş beyazlatma, invisalign, diş kaplama, kaplama diş, diş teli, çene cerrahisi, çocuk diş hekimliği, estetik diş hekimliği, ortodonti, diş dolgusu, diş beyazlatma, diş taşı temizleme

#implant, diş kliniği #porselen lamina, diş hekimi #estetik diş dolgusu, diş beyazlatma #diş kaplama, invisalign #ortodonti, çocuk diş hekimliği


Benzer Firmalar