Odeanix - Web Tasarım İzmir


36 Sokak No:25 Kat:3 Daire:4

Telefon1: 0 (232) 226 49 55

Telefon2: 0 (539) 463 20 94

Fax:

Web: www.odeanix.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Odea Web İnt. ve Tel. Hiz. en gelişmiş yazılım teknolojilerini kullanarak müşterilerine değer katan sistem entegretörü ve çözüm sağlayıcısıdır.

Kurumsal Pazar gereksinimlerine yanıt verebilen alt yapısı, tecrübesi, hizmetleri, servisleri ve çözümlerinin gücüyle müşterilerinin kritik iş uygulamalarında güvenebilecekleri stratejik bir bilgi teknolojileri ortağıdır. Müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde değerlendirerek, doğru çözümleri yüksek kaliteye dayanan hizmet anlayışıyla hayata geçirir.

Çözümlerimizi DELL, HP ve Apple gibi önde gelen donanım üreticisi firmaların ürünleri üzerine ağırlıklı olarak Microsoft, Linux ve Adobe teknolojilerini uygulayarak gerçekleştiriyoruz. Şirket bünyesinde bulunan Uzman Kadromuz sizlere hızlı çözümler sunmak için hazır bulunmaktadır.

Müşteri destek hizmetimizi www.odeanix.com/secure adresinden, kayıtlı müşterilerimize aldıkları hizmetler ve ürünler bağlamında sağlamaktayız. Müşterilerimiz bu alandan destek operatörlerimize ulaşabildiği gibi sürekli güncellenen destek kütüphanemizden sorunlarının çözümlerine de ulaşabilmektedirler.


Ürün ve Hizmetler


Web Tasarım & Programlama
Sıra dışı tasarımlar, ihtiyaç duyduklarınız, işlevsel içerik modülleri, kurumun imajının tasarıma yansıtılması konusunda tüm hayalleriniz için bize danışmadan karar vermeyin. Hangi sanat dalı olursa olsun, nitelikli ürünlerin sunulması esastır. Tasarımcılar, sanatla uğraşanlar ile yapıcı ilişki ve işbirliği yöntem olarak benimsenmiştir, programlı ve sistemli çalışma gerektirir. Değişiklik yapmayı kim sevmez ki? İster dış görünüşte, ister evde, ister hayatınızda en ufak bir değişim bile siz
Web Tasarım & Programlama, E-Ticaret Çözümleri / B2B - B2C, Arama Motoru Optimizasyonu, Sosyal Medya Uygulamaları, IPhone / IPad Uygulama Çözümleri, Panaromik 360° Sanal Tur Çözümleri, Alan Adı Tescil Hizmetleri, Web Barındırma Hizmetleri

#web tasarım #izmir odeanix #tasarım izmir #izmir web #web izmir


Benzer Firmalar